Bestellijst

Bestellijst

Online lezing over architectuur: Alvar Aalto

Cursuscode: 1102
29
sep

*Nu met maar liefst 20% korting

De Finse Aalto (1898-1976) was een de meest invloedrijke modernistische architecten, zowel in zijn thuisland als ver daarbuiten. Als lid van de CIAM en goed op de hoogte van de internationale ontwikkelingen, realiseerde hij prachtige met name openbare gebouwen, waarvan de Finlandia Hall in Helsinki een absoluut hoogtepunt is.  Hierbij gaf hij zijn eigen draai aan het modernisme, waarbij de omgeving, lokale materialen en traditie een belangrijke rol speelden. Daarnaast was hij een belangrijk industrieel ontwerper, waarvoor in deze lezing natuurlijk ook aandacht.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Schrijf je in
Dinsdag 29 september 2020
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 12,50
Mw. drs S. (Suzanne) Roelofs

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:30 - 21:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
drs S. (Suzanne) Roelofs
Suzanne Roelofs studeerde architectuurgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij schrijft teksten en geeft cursussen en lezingen over architectuurgeschiedenis, met name vanaf de jaren 1920. Verder begeleidt ze culturele (architectuur) reizen naar o.a. de Verenigde Staten, China en diverse steden in Europa.