Bestellijst

Bestellijst

Online lezing over architectuur: Tadao Ando

Cursuscode: 1101
21
sep

*Nu met maar liefst 20% korting

In het minimalistische werk van de Japanse Pritzker prijs winnaar Ando (1941) is de invloed van de rijke Japanse bouwtraditie sterk aanwezig: delen van zijn gebouwen zijn soms ondergronds en er is veel aandacht voor de buitenruimte, bijvoorbeeld door goed gedimensioneerde binnentuinen..Hij wordt vooral geroemd vanwege zijn typerende gebruik van licht en schaduw en opvallende gebruik van beton. Juist de ogenschijnlijke eenvoud en het ontbreken van decoratie of flitsende materalen, zorgen ervoor dat zijn gebouwen bijna een meditatieve kracht hebben.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Schrijf je in
Maandag 21 september 2020
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 12,50
Mw. drs S. (Suzanne) Roelofs

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:30 - 21:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
drs S. (Suzanne) Roelofs
Suzanne Roelofs studeerde architectuurgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij schrijft teksten en geeft cursussen en lezingen over architectuurgeschiedenis, met name vanaf de jaren 1920. Verder begeleidt ze culturele (architectuur) reizen naar o.a. de Verenigde Staten, China en diverse steden in Europa.