Bestellijst

Bestellijst

Zweedse culturele en culinaire tradities

Cursuscode: 1062
26
okt

Zweden kent veel culturele tradities, die ook vrijwel altijd gepaard gaan met culinaire hoogstandjes.
In deze kleurrijk geïllustreerde lezing wordt een groot aantal van deze gebruiken belicht.
Denk daarbij aan de gebruiken rond Kerst en Midzomer, maar ook aan de Dag van de Kaneelbroodjes of de geschiedenis van gravad lax of prinsesstårta.
Een lezing waar je trek van krijgt!

Wachtlijst
Maandag 26 oktober 2020
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 19,50
Mw. drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

19:00 - 21:00
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
drs T.P.G. (Tineke) Jorissen-Wedzinga
Tineke Jorissen-Wedzinga werkt sinds 1988 op de Volksuniversiteit Amsterdam en geeft daar nog steeds met veel plezier taalcursussen en conversatielessen Zweeds. Ook houdt zij lezingen over culturele en culinaire onderwerpen die met Zweden te maken hebben. Daarnaast is Tineke werkzaam als vertaler van "vooral" Zweedse misdaadromans. www.sveatrans.nl