Your cart

Your cart

Grieks

Een azuurblauwe zee, adembenemende stranden en een rijke historie en cultuur - Griekenland heeft het. Na een cursus Grieks bij Volksuniversiteit Amsterdam bestel jij je spanakopita voortaan in het Grieks en overleg je meteen of je er vandaag een ouzo of een raki bij drinkt. We beginnen de cursus Grieks met het leren van het alfabet: van Alfa tot Omega. Daarna leer je al snel om jezelf voor te stellen en kleine gesprekken in het Grieks te voeren. De ideale voorbereiding voor je volgende verblijf in Griekenland!

Is jouw taalcursus al begonnen? Vaak is instromen nog mogelijk: mail ons op secretariaat@vua-ams.nl en we laten z.s.m. van ons horen!

Alle online cursussen Grieks hebben 20% korting.

In de cursus Nieuwgrieks voor beginners 1 leer je om te lezen, schrijven en praten op basisniveau. Je start met het alfabet en de juiste uitspraak en van daaruit leer je om iets over jezelf te vertellen en korte gesprekken te voeren over het dagelijks leven. 

Thursday April 28, 2022
Enroll as soon as possible; based in the number of enrolments we decide if the course can start.
12 lessons of 1,5 hrs start time 16:00 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 213,00
Tutor: Ms. S. (Stefania) Papanikolaou
Books: Epikoinoniste Ellinika 1 tekstboek , Epikoinoniste Ellinika 1 werkboek 1A (click here for more information)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; de boeken dienen zelf aangeschaft te worden. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

16:00 - 17:30
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)

Cursus Grieks in Amsterdam 

Grieks leren 

Leer Grieks bij Volksuniversiteit Amsterdam! Op zoek naar een cursus Grieks in Amsterdam? Bij Volksuniversiteit Amsterdam ben je aan het juiste adres. Heb jij altijd al Grieks willen leren? Wacht dan niet langer! Onze ervaren docenten hebben al vele cursisten Grieks leren spreken. 20% korting op alle online cursussen Grieks! 

Taalcursussen in Amsterdam 

Volksuniversiteit Amsterdam biedt taalcursussen voor beginners en gevorderden: ‘s avonds of overdag, online via Zoom of offline in een van onze ruime lokalen in Amsterdam. Volksuniversiteit Amsterdam is dé aanbieder van betaalbare taalcursussen voor elk niveau en ieder doel. Onze ervaren docenten staan voor je klaar om je te helpen een nieuwe taal te leren spreken. Kies uit meer dan 25 talen: we bieden cursussen Modern Standaard Arabisch, Chinees, Duits, Egyptisch, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Ivriet, Japans, Koreaans, Kroatisch, Latijn, Nederlands aan anderstaligen (NT2), Noors, Marokkaans, Oekraïens, Perzisch-Farsi, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren, offline en online. Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen!