Your cart

Your cart

Online vervolglessen Halfgevorderden 2 (B1.1-B1)

Course code: 6092

Conversatielessen op niveau B1

Deze online vervolglessen zijn uitsluitend bestemd voor de cursisten die de cursus Nederlands NT2 Halfgevorderden 2 (B1.1-B1) hebben gevolgd dit voorjaar. Mocht je deze cursus niet hebben gevolgd maar denk je wel het juiste niveau te hebben voor deze vervolglessen, stuur dan een mail met vermelding van uw telefoonnummer naar het secretariaat en dan zal de docent contact met je opnemen.

• Het boek wat wordt gebruikt: Nederlands in actie, ISBN 9789046902981, Coutinho, € 42,95.  Koop je boek hier

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Dinsdag 16 juni 2020
5 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 100,00
Mw. drs M. (Mirjam) van Deijl
Boek: Nederlands in actie (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je laat inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je toch een uitnodiging voor de eerste les krijgt, soms lukt dat nog, soms niet omdat we niet 24/7 aan het werk zijn.

19:00 - 20:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
drs M. (Mirjam) van Deijl
Mijn naam is Mirjam van Deijl. Ik heb Nederlands, Geschiedenis en Kunstgeschiedenis gestudeerd. Ik geef al zo'n zestien jaar Nederlands aan Anderstaligen op de Volksuniversiteit. Van Basic 1 tot en met Gevorderden. De hele wereld komt bij mij over de vloer. Ik vind het belangrijk dat er vanaf het begin een goede sfeer hangt in de groep; veel aandacht voor kennismaking dus. En veel groepsopdrachten tijdens de les. Contacten worden na afloop van de cursus vaak voortgezet en dat is fijn als je, ver van huis, in een vreemde stad woont. Vanaf het begin probeer ik zoveel mogelijk Nederlands te spreken. Ongeacht het niveau. Met handen en voeten kom je een heel eind. Ik vind het leuk om af en toe iets te vertellen over de geschiedenis van Amsterdam of ik neem de laatste nieuwtjes met de groep door in de Metro of Spits. Ik heb nog een ander baantje. Een paar uur per week geef ik Kunstgeschiedenis op het Cygnusgymnasiumin Amsterdam-oost.Heel ander publiek, jonger en rumoeriger, maar ontzettend leuk om te doen. Mijn hobby's: naar toneel-en balletvoorstellingen gaan, lezen en schilderen.