Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Het dagelijks leven in de Middeleeuwen, capita selecta

Cursuscode: 1251
23
sep

*Nu met maar liefst 20% korting

Aan de hand van (hoofdzakelijk) kunsthistorische bronnen zoals schilderijen en miniaturen gaan we in deze cursus na  wat de middeleeuwse  mens at, hoe men woonde , wat voor kleding had men aan had. Ook wordt behandeld  wat voor soort tuinen er waren en hoe (hoofdzakelijk) de elite tegenover de liefde stond.  Bestudering van de vaak oogstrelende middeleeuwse afbeeldingen leidt in bepaalde gevallen tot de vraag of we kijken naar feit of fictie. De docente hoopt u daarop antwoord te kunnen geven.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Schrijf je in
Woensdag 23 september 2020
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 96,00
Mw. drs I. (Ina) Bertsch

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:30 - 21:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
drs I. (Ina) Bertsch
Al snel na haar afstuderen als historica, gespecialiseerd in middeleeuwse geschiedenis en cultuur, is Ina Bertsch lezingen, cursussen en rondleidingen gaan geven. Ina deelt inmiddels al jaren met veel plezier haar enthousiasme over deze onderwerpen met haar cursisten. Zij geeft cursussen bij kunsthistorische instituten (zoals Helikon en Kunsthistorische Leergangen Utrecht) en volksuniversiteiten, culturele clubs, musea en andere organisaties, maar ook bij mensen thuis.