Bestellijst

Bestellijst

Online lezing Willem Post: Trump of Biden

Cursuscode: 1255

*Nu met maar liefst 20% korting

Willem Post, Amerika-deskundige van Instituut Clingendael, is een van de weinige Nederlanders die tot aan de corona-uitbraak in de Verenigde Staten de campagnes van de diverse presidentskandidaten bezocht. In Iowa en New Hampshire ontmoette hij Joe Biden, in Minnesota bezocht hij een Trump rally. In zijn onlangs gepubliceerde politieke reisboek ‘Van Arena naar Witte Huis’ verhaalt hij uitvoerig over zijn ontmoetingen. In zijn lezing zal hij vragen beantwoorden als ‘Welke invloed heeft de huidige gezondheidscrisis op de presidentsverkiezingen?’, ‘Zal de verdeeldheid in de ‘United’ States verder toenemen en natuurlijk ‘Wie wint de presidentsverkiezingen?’ En uiteraard beantwoordt hij uw vragen!
Met Willem Post reist u mee over het Amerikaanse campagne landschap. U krijgt een uniek kijkje in de keuken van de Amerikaanse politiek. 

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.
Donderdag 24 september 2020
1 les van 1,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 15,00
Dhr. W. (Willem) Post

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 20:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
W. (Willem) Post
Willem Post, historicus, publiceerde 15 boeken en schrijft regelmatig in NRC Handelsblad, de Belgische krant De Morgen en de Internationale Spectator. Hij geeft veelvuldig commentaar in Nieuwsweekend, Goedemorgen Nederland en andere NPO-programma’s.