Your cart

Your cart

Basiscursus Zingen met Zin

Course code: 5350

Zingen is een niet alleen een bron van plezier maar ook een diepgaande manier om je te ontwikkelen, als mens en als professional. Deze basiscursus helpt je om je meer op je gemak te voelen met je stem, met je emoties en met hoe je daar uiting aan geeft. Het gebruiken van je stem is een fysieke aangelegenheid. Je lijf is je instrument en je emoties bepalen de toon. Als we zingen laten we horen wat er in ons leeft: we laten onszelf zien.
In deze cursus leer je je stem kennen, je versterkt je zelfvertrouwen en leert om je met meer gemak en plezier te presenteren. We putten voor deze cursus uit technieken en oefeningen vanuit kleinkunst en stembevrijding.
 - Deze cursus is geschikt voor iedereen die zich als persoon of professional wil ontwikkelen, met of zonder zang ervaring

Dinsdag 3 maart 2020
4 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 179,00
Mw. L. (Liekje) Welten, Mw. I. (Imke) Musterd
19:15 - 21:45
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
L. (Liekje) Welten
Liekje Welten is kleinkunstenaar (geschoold in de zangpresentatiemethode van Selma Susanna) en communicatiedeskundige. Zij combineert in haar coaching theatervaardigheden en overdrachtskunst met een groot empathisch vermogen. ‘Door me in te leven kan ik begrijpen en begrepen worden’. Liekje biedt de veiligheid, handvatten en ruimte om je lijf, adem en klank te (her)ontdekken en je te verbinden met de inhoud van een lied. Daarmee ontdek je ook hoe je je kan verbinden met je eigen inhoud, met dat wat jou beweegt. En hoe je daar stem aan geeft en presenteert.
I. (Imke) Musterd
Imke Musterd is filosofisch geschoold en is zowel levensverhaal coach als stembevrijder. Middels persoonlijke gesprekken maar ook door met hen te zingen helpt zij mensen contact te maken met wat er echt in hen leeft, en te onderzoeken hoe zij dat in hun leven tot uiting kunnen brengen. Haar passie is om mensen zin en richting te helpen geven aan hun leven en hun werk.