Bestellijst

Bestellijst

De kracht van kunst: Vind richting in je leven

Cursuscode: 5382

Summerschool: On- en offline persoonlijk leiderschapstraject.
Kunstenaars volgen hun noodzaak om hun kunst te maken. Wij geloven dat ieder mens een noodzaak kent die als kompas dient in je leven. In dit traject maken we gebruik van verschillende, voor iedereen toegankelijke, kunstvormen om te voelen waar jouw noodzaak over gaat en je te inspireren om jouw eigen richting te volgen.
Deze cursus is bestemd voor iedereen die op een kruispunt staat in het leven, en die na deze tijd van stilstand inspiratie zoekt om weer in beweging te komen. 

Opzet van de cursus:

Vrijdag 7 augustus:
Offline kennismakingsles van 10.00-13.00 uur op de locatie Studio B, Grote Wittenburgerdwarsstraat 9B, 1018 KV Amsterdam.
Woensdag 12 augustus:
Thema: Houvast in jezelf; Verlangen als motor
1 online sessie in de ochtend van 10.00-11.30 uur:  inspiratie, gerichte oefeningen. Overdag: Individuele thuisopdracht (3 uur). In de namiddag 1 sessie online van 15.00-16.30 uur: bespreken van de oogst, uitwisseling
Vrijdag 14 augustus:
Thema: Emotionele Competentie: De emotie achter een verhaal en het verhaal van je emotie.
1 online sessie in de ochtend van 10.00-11.30 uur:  inspiratie, gerichte oefeningen. Overdag: Individuele thuisopdracht (3 uur). In de namiddag 1 sessie online van 15.00-16.30 uur: bespreken van de oogst, uitwisseling.
Woensdag 19 augustus:
Thema: Zicht op jouw noodzaak: wat zijn jouw ‘Kroonjuwelen’?
1 online sessie in de ochtend van 10.00-11.30 uur:  inspiratie, gerichte oefeningen. Overdag: Individuele thuisopdracht (3 uur). In de namiddag 1 sessie online van 15.00-16.30 uur: bespreken van de oogst, uitwisseling
Vrijdag 21 augustus:
Offline eindpresentatieles van 10.00-13.00 uur op de locatie Studio B, Grote Wittenburgerdwarsstraat 9B, 1018 KV Amsterdam.
In de offline Eindpresentatieles: Draag je juwelen! presenteer je trots jouw juweel en coachen we je op een evt. vervolgstap.

Wat betreft de online sessies: deze worden gegeven met Zoom en een dag voor aanvang van de online les ontvang je een uitnodiging met link.

Vrijdag 7 augustus 2020
5 lessen van 1,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd
Prijs: € 295,00
Mw. L. (Liekje) Welten, Mw. I. (Imke) Musterd
-
Locatie: Zowel online als offline: zie cursusinformatie (klik hier voor de adresgegevens)
L. (Liekje) Welten
Liekje Welten is kleinkunstenaar (geschoold in de zangpresentatiemethode van Selma Susanna) en communicatiewetenschapper (UvA). Zij combineert in haar coaching theatervaardigheden en overdrachtskunst met een groot empathisch vermogen. ‘Door me in te leven kan ik begrijpen en begrepen worden’. Liekje biedt de veiligheid, handvatten en ruimte om je lijf, adem en klank te (her)ontdekken en biedt inspiratie om je in jezelf te durven verdiepen. Daarmee ontdek je ook hoe je je kan verbinden met je eigen inhoud, met dat wat jou beweegt. En hoe je daar uiting aan kan geven en presenteert.
I. (Imke) Musterd
Imke Musterd is geschoold als politiek filosoof (RUL). Daarnaast heeft zij het CTI Leadership traject afgelegd en is zij opgeleid tot biografisch coach bij Square of Life. Met haar vermogen om snel tot de kern door te dringen, verbanden te zien die niet voor hand liggen en structuur aan te brengen weet zij duurzame inzichten en nieuwe perspectieven aan te reiken. Geworteld in haar liefde en gevoel voor taal vormen woorden haar belangrijkste gereedschap. Haar passie is om mensen zin en richting te helpen geven aan hun leven en hun werk.