Your cart

Your cart

Effectief communiceren: Opkomen voor jezelf

Course code: 1350
30
Oct

Assertiviteit heeft vaak een negatieve klank, maar opkomen voor jezelf zonder anderen tekort te doen kan best. Je krijgt een betere kijk op jezelf, je zelfvertrouwen groeit en je hebt minder last van onzekerheid en stress. Deze cursus draait om praktische vaardigheden op basis van het werk van de Amerikaanse psycholoog Thomas Gordon. Je leert effectiever omgaan met jezelf en met anderen. Doe mee en geef richting aan je leven! 

• de cursusprijs is inclusief het cursusmateriaal (42,50) en dit ontvang je tijdens de eerste les.
• Eventuele verdere informatie bij de docente: 06 26 35 46 38.

De lessen vinden plaats op:
vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober
vrijdag 13 en zaterdag 14 november
vrijdag 27 en zaterdag 28 november
vrijdag 11 en zaterdag 12 december
vrijdag 15 en zaterdag 16 januari 2021

Enroll
Vrijdag 30 oktober 2020
10 lessen van 2,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 450,00
Mw. M.E.A. (Ria) de Groot
10:00 - 12:30
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
M.E.A. (Ria) de Groot
Na mijn studie Pedagogie (Onderwijskunde) heb ik tien jaar trainingen mondelinge communicatie verzorgd voor communicatieadviesbureau VO. Sinds 1992 ben ik actief als zelfstandig trainer en aangesloten bij de Stichting N.E.T. die in Nederland en Vlaanderen de licenties voor de gordontrainingen beheert. Daarnaast heb ik mij verdiept in Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg, Psychosynthese van Asagioli en verschillen in communicatiestijlen onderzocht. Ik kijk met plezier terug op de afgelopen jaren. Zowel in werk- als in privé-situaties heb ik ervaren wat inzicht in en beheersen van communicatieve vaardigheden voor relaties kan betekenen. De kracht van het Gordon model is dat het praktisch, eenvoudig en effectief is, persoonlijke groei stimuleert én inzicht geeft in hoe communicatie werkt. Dit vanuit de waarde dat open communicatie de basis is voor wederzijds respect en gelijkwaardigheid in relaties.