Your cart

Your cart

Oefenworkshop Effectief communiceren

Course code: 5369
02
Aug

Een workshop van twee ochtenden voor cursisten die de training Effectief communiceren: Opkomen voor jezelf en anderen van Ria de Groot hebben gevolgd.

We trainen vaardigheden: Ik-taal, Actief luisteren, Confronteren en Overschakelen.

Enroll
Vrijdag 2 augustus 2019
2 lessen van 2,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 85,00
Mw. M.E.A. (Ria) de Groot
10:00 - 12:30
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adres gegevens)
M.E.A. (Ria) de Groot
Na mijn studie Pedagogie (Onderwijskunde) heb ik tien jaar trainingen mondelinge communicatie verzorgd voor communicatieadviesbureau VO. Sinds 1992 ben ik actief als zelfstandig trainer en aangesloten bij de Stichting N.E.T. die in Nederland en Vlaanderen de licenties voor de gordontrainingen beheert. Daarnaast heb ik mij verdiept in Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg, Psychosynthese van Asagioli en verschillen in communicatiestijlen onderzocht. Ik kijk met plezier terug op de afgelopen jaren. Zowel in werk- als in privé-situaties heb ik ervaren wat inzicht in en beheersen van communicatieve vaardigheden voor relaties kan betekenen. De kracht van het Gordon model is dat het praktisch, eenvoudig en effectief is, persoonlijke groei stimuleert én inzicht geeft in hoe communicatie werkt. Dit vanuit de waarde dat open communicatie de basis is voor wederzijds respect en gelijkwaardigheid in relaties.