Bestellijst

Bestellijst

Vertrouwen

Cursuscode: 5367

Ken je dat? Je vindt het spannend en gaat nog beter je best doen, nog harder werken. Je zou wel willen dat je wat meer vertrouwen had.

Als je geen vertrouwen hebt, dan kan van alles je angstig maken. Je bent niet in het hier en nu, maar in de toekomst, het verleden, bij de verwachting van een ander of die van jezelf. En je gaat daardoor gemakkelijk in je overdrive en steeds meer je best doen. Dat is niet fijn en kost bakken met energie. Tegelijk weet je dat er meer in je zit, dat er een potentieel in je is dat je nog niet inzet. Meer vertrouwen kan je daarbij helpen. Je kunt dit leren, om meer in je vertrouwen en bij jezelf te blijven. Uit je hoofd, in het hier en nu te komen en je controle los te laten. Tijdens de cursus gaan we daarom een laagje dieper. Met ervaringsgerichte oefeningen ‘by-passen’ we je hoofd. Je gaat oefenen met gronden en loslaten en leert om in uitdagende situaties weer bij jezelf te komen. Dat creëert rust en een basis om meer in je kracht te komen.

Maandag 24 februari 2020
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 140,00
Mw. A. (Annelita) Reinders
19:00 - 21:30
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
A. (Annelita) Reinders
In 1994 ben ik zelf begonnen met opleidingen in intuïtieve ontwikkeling, healing en reading. Vervolgens gaf ik op deze school tien jaar les en gaf ik ook les op mijn eigen school in Spanje. Nu geef ik alle opleidingen vanuit S-Sent. Van huis uit ben ik arbeids- en organisatiepsycholoog. Ik heb een werving en selectiebureau opgezet en daarnaast werkte ik ook als organisatie adviseur en trainer. Vanuit S-Sent begeleid ik nu op essentie niveau mensen en bedrijven bij hun ontwikkelingsvragen. Daarnaast verzorg ik opleidingen gericht op intuïtie, healing en reading en het verwezenlijken van jezelf in je leven, loopbaan of bedrijf.