Bestellijst

Bestellijst

Vind jezelf: 5 workshops

Cursuscode: 1351
22
sep

Voelt het alsof je vaak in gevecht bent met jezelf en sta je wel eens stil bij je leven en denk je van, wat als ik zou doen waar ik nou zelf eens zin in zou hebben! Hoe zou mijn leven er dan uitzien? Dat lijkt mij wel supergaaf, maar ja. Kan ik dat wel en hoe ga ik daar komen? Hoe pak ik dat aan? Hoe ga ik mijn ruimte innemen, zodanig dat ik doe wat goed is voor mijzelf. Dat ik durf te zeggen wat ik vind, en mijzelf ook nergens meer in wegcijfer?
Het wordt tijd dat ik voorbij ga aan mijn angsten, mijn perfectionisme, mijn controledwang en altijd maar klaarstaan voor anderen. Ik wil de angst voorbij, ik wil leven!
In deze serie praktische workshops leer je het leven te gaan beleven. Je leert aan je eigen roer te staan. Je gaat leren je grenzen te bewaken en aan te geven. Je gaat leren te voelen wat goed voelt voor jou. Je zult zien dat alles makkelijker gaat als je wat aardiger bent voor jezelf, want daar ligt de sleutel voor een gelukkig leven.

Deze cursus bestaat uit 5 workshops, deze zijn ook los te bestellen:

dinsdag 22 september: Vind Jezelf (cursusnummer 1352)
dinsdag 29 september: Grip op loslaten (cursusnummer 1353)
dinsdag 6 oktober: Leven vanuit een volwassenrol (cursusnummer 1354)
dinsdag 20 oktober: Verbindend communiceren (cursusnummer 1355)
dinsdag 27 oktober: Ken je kernkwaliteiten (cursusnummer 1356)

Schrijf je in
Dinsdag 22 september 2020
5 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 225,00
Mw. Y. (Yvonne) Witteveen

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

19:00 - 21:30
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
Y. (Yvonne) Witteveen