Your cart

Your cart

Zingen om Zichtbaar te zijn

Course code: 5352
01
Apr

Zingen is niet alleen een bron van plezier maar ook een fijne en diepgaande manier om je te ontwikkelen als mens en als professional. In deze workshop ontdek je hoe zingen je in contact brengt met je gevoel en met wat belangrijk voor je is. Want zingen brengt je uit je hoofd en in je lijf. Je leert op een andere manier te luisteren naar jezelf én naar de ander, waardoor je communicatie zich verdiept.
In deze workshop laten we je kennismaken met verschillende stappen die je kunt zetten in het proces om zichtbaar te worden in wie je bent en wat je te zeggen hebt. Middels praktische oefeningen uit kleinkunst en stembevrijding laten we je ervaren wat daar zoal bij komt kijken.
Als deze workshop je aanspreekt kun je je verder ontwikkelen op dit vlak in de cursus Zingen met Zin.
Deze workshop is geschikt voor iedereen, met of zonder zangervaring.

Enroll
Woensdag 1 april 2020
1 les van 2,5 uur aanvangstijd 10:00
Prijs: € 46,50
Mw. L. (Liekje) Welten, Mw. I. (Imke) Musterd
10:00 - 12:30
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
L. (Liekje) Welten
Liekje Welten is kleinkunstenaar (geschoold in de zangpresentatiemethode van Selma Susanna) en communicatiedeskundige. Zij combineert in haar coaching theatervaardigheden en overdrachtskunst met een groot empathisch vermogen. ‘Door me in te leven kan ik begrijpen en begrepen worden’. Liekje biedt de veiligheid, handvatten en ruimte om je lijf, adem en klank te (her)ontdekken en je te verbinden met de inhoud van een lied. Daarmee ontdek je ook hoe je je kan verbinden met je eigen inhoud, met dat wat jou beweegt. En hoe je daar stem aan geeft en presenteert.
I. (Imke) Musterd
Imke Musterd is filosofisch geschoold en is zowel levensverhaal coach als stembevrijder. Middels persoonlijke gesprekken maar ook door met hen te zingen helpt zij mensen contact te maken met wat er echt in hen leeft, en te onderzoeken hoe zij dat in hun leven tot uiting kunnen brengen. Haar passie is om mensen zin en richting te helpen geven aan hun leven en hun werk.