Bestellijst

Bestellijst

Robotica

Cursuscode: 5400
18
apr

Robotica; toekomstmuziek?
Dat kunstmatige intelligentie niet alleen toekomstmuziek is, maar ook aanwezig is in de huidige samenleving, is een feit. Robots spelen inmiddels een rol in de zorg, het huishouden en het verkeer. Wat betekent dit voor de werkgelegenheid en het sociale verkeer? Moeten we waakzaam zijn of zijn veel van onze zorgen onterecht?  
Drs. Dick Schäfer geeft een inkijk in de wereld van de robotica. Een verkenning van de ongekende mogelijkheden, maar ook de grenzen van kunstmatige intelligentie.

Schrijf je in
Donderdag 18 april 2019
2 lezingen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 35,00
Dhr. drs D.F. (Dick) Schafer
19:30 - 21:30
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adres gegevens)
drs D.F. (Dick) Schafer
Dick Schäfer studeerde biologie aan de Vrije Universiteit en Algemene Natuurwetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Hij doceerde Algemene Natuurwetenschappen aan de Universiteit Leiden, biologie en science aan Ecole européenne de Luxembourg en big history en biologie aan het Murmellius Gymnasium in Alkmaar. Hij richtte stichting NieuwIndisch Televisie op die items maakt over de Indische cultuur, te zien op YouTube onder ???echte indo???s houden van..???". Meer informatie vindt u op zijn website www.dickschafer.nl