Bestellijst

Bestellijst

Robotica, artificial intelligence

Cursuscode: 1402
16
sep

Robotica; toekomstmuziek?

Dat kunstmatige intelligentie niet alleen toekomstmuziek is, maar ook aanwezig is in de huidige samenleving, is een feit. Robots spelen inmiddels een rol in de zorg, het huishouden en het verkeer. Wat betekent dit voor de werkgelegenheid en het sociale verkeer? Moeten we waakzaam zijn of zijn veel van onze zorgen onterecht? 

Drs. Dick Schäfer geeft met deze 2 lezingen een inkijk in de wereld van de robotica. Een verkenning van de ongekende mogelijkheden, maar ook de grenzen van kunstmatige intelligentie.


 

Schrijf je in
Woensdag 16 september 2020
2 lezingen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 39,00
Dhr. drs D.F. (Dick) Schafer

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

19:30 - 21:30
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
drs D.F. (Dick) Schafer
Dick Schäfer studeerde biologie aan de Vrije Universiteit en Algemene Natuurwetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Hij doceerde Algemene Natuurwetenschappen aan de Universiteit Leiden, biologie en science aan Ecole européenne de Luxembourg en big history en biologie aan het Murmellius Gymnasium in Alkmaar.