Your cart

De mei-cursussen gaan online

30 March 2020

De eerste lopende cursussen hebben inmiddels online een vervolg gekregen en wat krijgen we fijne reacties van zowel docenten als cursisten. De cursussen vanaf mei gaan we online aanbieden, wellicht in aangepaste vorm en in ieder geval tegen een zeer aantrekkelijke gereduceerde prijs. Hou onze website in de gaten voor updates.

see more

Volksuniversiteit Amsterdam gaat online door!

24 March 2020

De maatregelen om het Coronavirus te bestrijden zijn op 23 maart uitgebreid en aangescherpt. Volksuniversiteit Amsterdam zal daardoor alleen online werken tot in ieder geval 1 juni 2020. Alle lopende cursussen verhuizen zo veel mogelijk naar online. Nieuwe cursussen die starten in mei worden uitsluitend als online-cursus aangeboden.

see more

Online voortzetten van de lopende cursussen

23 March 2020

Onze docenten waren afgelopen week druk bezig met het voorbereiden van een online voortzetting van de cursussen. Vanaf deze week gaan we daarmee waar mogelijk van start. Je docent neemt hierover contact met je op.

ALLE CURSUSSEN AFGELAST/ ALL COURSES CANCELLED

15 March 2020

Beste cursist,

Tot onze spijt moeten we u berichten dat we besloten hebben alle lessen van de Volksuniversiteit Amsterdam tot nader orde te staken. Aangezien het Corona virus zich verder verspreidt zijn extra maatregelen noodzakelijk om bij te dragen aan de veiligheid van cursisten, docenten en medewerkers.

see more

Alle cursussen op OBA locaties zijn afgelast

13 March 2020

Aan alle cursisten die een cursus in een OBA filiaal volgen!
Met ingang van vrijdag 13 maart zijn alle vestigingen van de OBA tijdelijk gesloten, en onze cursussen op deze locaties zijn afgelast.
We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

NIEUW! Koreaans voor beginners

02 March 2020

Met trots presenteren we een nieuwe taal in ons aanbod vanaf mei: Koreeans! We beginnen helemaal vanaf het begin met het leren van het schrift: Hangeul. Na deze cursus kun je het Koreaanse schrift lezen en schijven en jezelf voorstellen en iets bestellen in een restaurant. Er wordt ook aandacht besteed aan cultuur en omgangsvormen. 9 lessen van 2 uur vanaf 12 mei. Doe mee.

Richtlijnen RIVM coronavirus

01 March 2020

Met het oprukken van het corona virus en de daarmee gepaard gaande onrust onder de bevolking, lijkt het ons goed om een ieder de richtlijnen van de RIVM goed te melden. Dit houdt in, voor iedereen geldend:
•    Was frequent en regelmatig je handen
•    Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
•    Gebruik papieren zakdoekjes
•    Geen handen of zoenen geven ter begroeting

Cursussen persoonlijke ontwikkeling

10 February 2020

Haal meer uit je leven met onze cursussen persoonlijke ontwikkeling. Onze cursussen en workshops bieden je inzicht en houvast, op weg naar persoonlijke groei. Je kunt meer dan je denkt! Kies uit ons ruime aanbod.

Groot aanbod voorjaarscursussen

10 February 2020

Heel veel voorjaarscursussen zijn online. Leer de taal van je vakantiebestemming, werk aan jezelf tijdens een cursus persoonlijke ontwikkeling, verken nieuwe culturen, of verbeter je digitale vaardigheden. Ontdek alle mogelijkheden.

Conversatiecursussen in mei

10 February 2020

Bij veel talen staan de voorjaarscursussen al online. Komende maanden starten basiscursussen, vervolgcursussen en in mei conversatiecursussen in veel talen. Staat de taal van je keuze nog niet online? Hou onze website in de gaten voor updates.