Your cart

Your cart

News

De offline cursussen worden hervat

18 November 2020

Met ingang van donderdag 19 november worden de offline lessen weer hervat. Dat betekent dat de lessen die twee weken geleden offline waren vanaf morgen weer offline gegeven worden in dezelfde lokalen.  De oba, de Omval en Metis Mauritskade zijn vanaf morgen weer open. De lessen die online gegeven werden op 4 november, blijven nu ook online. Tot ziens op een van onze cursussen!

see more

Laatste kans om in te schrijven: 23 talen+ NT2

11 September 2020

De taalcursussen beginnen volgende week: komende dagen maken we de definitieve groepsindelingen. Mocht je nog mee willen doen, schrijf je dan nu in voor de inschrijving gesloten wordt! We hebben cursussen voor alle niveaus: van beginners tot gevorderden, regulier of intensief.

see more

Start cursussen in nieuwe locatie Theater de Omval in Diemen

11 September 2020

Komende week beginnen de eerste taal cursussen in Theater de Omval in Diemen. We doen er alles aan om alle deelnemers in een corona-vrije omgeving te ontvangen en denken dat dit in de ruime lokalen van het theater prima moet lukken.

see more

Last chance to join: Dutch/NT2 courses

11 September 2020

Registration for the Dutch/ Nt2 autumn courses will close soon! Enrol now if you want to learn or improve your Dutch this autumn. We offer a wide range of NT2/Dutch courses for every level: beginnersintermediate,  advanced (A0-C1) and study pace, offline and online. The majority of the courses start on September 14.

see more

Ruim aanbod najaarscursussen: offline én online

17 July 2020

Dit najaar kun je kiezen uit een ruim aanbod cursussen: 19 talen, Nederlands (Nt2) of een cursus uit een van de andere categorieën: persoonlijke ontwikkeling, filosofie, digitaal, fotografie, kunst en nog veel meer! Het grootste deel van het aanbod is gepubliceerd, maar er komen nog regelmatig nieuwe cursussen bij. Voor de offline cursussen maken we gebruik van de ruime lokalen van het Metis Montessori Lyceum op de Mauritskade, van de OBA Oosterdokskade en van onze nieuwe locatie Theater de Omval in Diemen.

see more

Online 1 op 1 privé taalcursussen

16 June 2020

Leer of verbeter je taalkennis met een van onze docenten deze zomer. Of je nu beginnend bent of (ver)gevorderd, onze docent leert je graag lezen, schrijven en spreken in de taal van je keuze. Je krijgt lessen op de meest effectieve manier van een docent met veel ervaring in taallessen geven. Kies uit privélessen Spaans, Hebreeuws, Zweeds, Duits, Koreaans, en Nederlands aan anderstaligen (NT2).

 

see more