Your cart

Your cart

News

Programma winter-voorjaar 2020 staat online

15 December 2019

Ons cursusaanbod 2020 staat online. Maak je goede voornemens waar bij Volksuniversiteit Amsterdam. Met trots kondigen we 3 nieuwe talen aan: Hongaars, Perzisch-Farsi, en Roemeens.. Kijk op onze website en ontdek de nieuwe inspirerende cursussen vanaf januari 2020.

see more

Geschiedenis cursussen in 2020

07 November 2019

Wil je meer leren over de belangrijke figuren en gebeurtenissen uit ons rijke verleden en dat van andere culturen? Om de wereld waarin we nu leven beter te begrijpen, is inzicht in de historie cruciaal. Stap in bij Volksuniversiteit Amsterdam en maak met een van onze cursussen een boeiende reis terug in de tijd. Bekijk ons rijkgevulde aanbod geschiedenis.

see more

Nieuw! Beginnerscursus Perzisch-Farsi

04 November 2019

Leer lezen en schrijven in het Perzisch-Farsi. Ook besteden we aandacht aan grammatica en conversatie. Perzisch is verwant aan de (meeste) Europese talen en relatief een makkelijke taal. Tijdens de cursus gebruiken we ook transliteraties (in het Latijnse schrift) om de uitspraak makkelijker te maken.

see more

Nieuw! Cursus Roemeens

04 November 2019

Heb je je ooit afgevraagd wat voor taal het Roemeens is? Zou je meer willen weten over deze Romaanse taal in een Slavisch veld? De cursus Roemeense taal en cultuur voor beginners is bedoeld voor iedereen die iets meer dan twee zinnen over en in de Roemeense taal wil formuleren, iedereen die een basisniveau van het Roemeens wil bereiken in lezen, luisteren, schrijven en spreken.

see more

Nieuw! Cursus Hongaars

04 November 2019

Wil je Hongaars leren? Dan is deze beginnerscursus iets voor jou. Je maakt kennis met de taal en de cultuur . Het doel is om na 12 wekelijkse lessen eenvoudig dagelijkse gesprekken te  kunnen voeren, over jezelf te kunnen vertellen en ook om te kunnen tellen en winkelen/boodschappen doen.

see more