Nieuwe directeur voor Volksuniversiteit Amsterdam

vrijdag, 7 december, 2018

Met ingang van medio december 2018 is Rens Koole aangesteld als directeur van de Volksuniversiteit Amsterdam. In Amsterdam heeft Rens geschiedenis gestudeerd en heeft

hij als directeur voor Schoevers Opleidingen, Luzac College en de Nederlandse School gewerkt. Volksuniversiteit Amsterdam heeft een unieke positie als laagdrempelig opleider voor alle Amsterdammers, zonder winstoogmerk. Het bestuur is verheugd met de aanstelling van Rens Koole en verwacht hiermee de positie van de Volksuniversiteit te kunnen versterken door de inbreng van Rens zijn ruime ervaring in het organiseren, innoveren en creëren van opleidingen.

Verwachting is dat de Pepijn van Dam in januari 2019 zal terugtreden als interim-directeur.