Bestellijst

Bestellijst

Nieuws

Online 1 op 1 privé taalcursussen

16 juni 2020

Leer of verbeter je taalkennis met een van onze docenten deze zomer. Of je nu beginnend bent of (ver)gevorderd, onze docent leert je graag lezen, schrijven en spreken in de taal van je keuze. Je krijgt lessen op de meest effectieve manier van een docent met veel ervaring in taallessen geven. Kies uit privélessen Spaans, Hebreeuws, Zweeds, Duits, Koreaans, en Nederlands aan anderstaligen (NT2).

 

lees meer

Unieke aanbieding: interactieve online cursussen met 25% korting

02 april 2020

Al onze zomercursussen worden in onze online lesomgeving gegeven met 25% korting. De live online cursussen hebben hetzelfde programma als de klassikale offline cursussen maar vinden plaats in een virtuele lesomgeving. Het contact met de docent en medecursisten en de sfeer van de lessen in online virtual classrooms is vergelijkbaar met een klassikale les.

lees meer

Special offer: interactive online courses with 25% price reduction

02 april 2020

All summer courses will be online courses in virtual classrooms with 25% price reduction! The courses have the same programme as the classical offline classes. The only difference is they take place in a virtual classroom. The teacher student interaction, the interaction among students, the groupsize and the atmosphere are comparable to the offline classes. Choose the course which suits you best.

lees meer

De mei-cursussen gaan online

30 maart 2020

De eerste lopende cursussen hebben inmiddels online een vervolg gekregen en wat krijgen we fijne reacties van zowel docenten als cursisten. De cursussen vanaf mei gaan we online aanbieden, wellicht in aangepaste vorm en in ieder geval tegen een zeer aantrekkelijke gereduceerde prijs. Hou onze website in de gaten voor updates.

lees meer

Volksuniversiteit Amsterdam gaat online door!

24 maart 2020

De maatregelen om het Coronavirus te bestrijden zijn op 23 maart uitgebreid en aangescherpt. Volksuniversiteit Amsterdam zal daardoor alleen online werken tot in ieder geval 1 juni 2020. Alle lopende cursussen verhuizen zo veel mogelijk naar online. Nieuwe cursussen die starten in mei worden uitsluitend als online-cursus aangeboden.

lees meer

Online voortzetten van de lopende cursussen

23 maart 2020

Onze docenten waren afgelopen week druk bezig met het voorbereiden van een online voortzetting van de cursussen. Vanaf deze week gaan we daarmee waar mogelijk van start. Je docent neemt hierover contact met je op.

lees meer

ALLE CURSUSSEN AFGELAST/ ALL COURSES CANCELLED

15 maart 2020

Beste cursist,

Tot onze spijt moeten we u berichten dat we besloten hebben alle lessen van de Volksuniversiteit Amsterdam tot nader orde te staken. Aangezien het Corona virus zich verder verspreidt zijn extra maatregelen noodzakelijk om bij te dragen aan de veiligheid van cursisten, docenten en medewerkers.

lees meer

Alle cursussen op OBA locaties zijn afgelast

13 maart 2020

Aan alle cursisten die een cursus in een OBA filiaal volgen!
Met ingang van vrijdag 13 maart zijn alle vestigingen van de OBA tijdelijk gesloten, en onze cursussen op deze locaties zijn afgelast.
We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

lees meer

NIEUW! Koreaans voor beginners

02 maart 2020

Met trots presenteren we een nieuwe taal in ons aanbod vanaf mei: Koreaans! We beginnen helemaal vanaf het begin met het leren van het schrift: Hangeul. Na deze cursus kun je het Koreaanse schrift lezen en schijven en jezelf voorstellen en iets bestellen in een restaurant. Er wordt ook aandacht besteed aan cultuur en omgangsvormen. 9 lessen van 2 uur vanaf 12 mei. Doe mee.

lees meer

Richtlijnen RIVM coronavirus

01 maart 2020

Met het oprukken van het corona virus en de daarmee gepaard gaande onrust onder de bevolking, lijkt het ons goed om een ieder de richtlijnen van de RIVM goed te melden. Dit houdt in, voor iedereen geldend:
•    Was frequent en regelmatig je handen
•    Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
•    Gebruik papieren zakdoekjes
•    Geen handen of zoenen geven ter begroeting

 

lees meer

Pagina's