Bestellijst

Bestellijst

Nieuws

Groot aanbod voorjaarscursussen

10 februari 2020

Heel veel voorjaarscursussen zijn online. Leer de taal van je vakantiebestemming, werk aan jezelf tijdens een cursus persoonlijke ontwikkeling, verken nieuwe culturen, of verbeter je digitale vaardigheden. Ontdek alle mogelijkheden.

lees meer

Conversatiecursussen in mei

10 februari 2020

Bij veel talen staan de voorjaarscursussen al online. Komende maanden starten basiscursussen, vervolgcursussen en in mei conversatiecursussen in veel talen. Staat de taal van je keuze nog niet online? Hou onze website in de gaten voor updates.

lees meer

Voorjaarswandelingen in Amsterdam

10 februari 2020

Ooit op reis geweest in je eigen stad? Ga mee met een van onze voorjaarswandelingen en ontdek dat er een verschil is tussen kijken en zien. Onze bevlogen gidsen weten álles van Amsterdam. Ontdek alle wandelingen.

lees meer

Cursussen persoonlijke ontwikkeling

10 februari 2020

Haal meer uit je leven met onze cursussen persoonlijke ontwikkeling. Onze cursussen en workshops bieden je inzicht en houvast, op weg naar persoonlijke groei. Je kunt meer dan je denkt! Kies uit ons ruime aanbod.

lees meer

Geschiedenis cursussen in 2020

07 november 2019

Wil je meer leren over de belangrijke figuren en gebeurtenissen uit ons rijke verleden en dat van andere culturen? Om de wereld waarin we nu leven beter te begrijpen, is inzicht in de historie cruciaal. Stap in bij Volksuniversiteit Amsterdam en maak met een van onze cursussen een boeiende reis terug in de tijd.

lees meer