Bestellijst

Bestellijst

Online Cursusmarkt Overige cursussen

Mens & Maatschappij
Donderdagavond 27 augustus van 19.00-19.40 uur en zaterdagochtend 29 augustus van 10.00-10.40 uur

Doe mee met de online cursusmarkt: de perfecte gelegenheid om informatiesessies van verschillende talen en andere cursussen bij te wonen.
Ben je geïnteresseerd in een gratis online introductie sessie voor talen? Bekijk alle mogelijkheden en schrijf je in.
Heb je interesse in een cursus NT2, of een introductiesessie voor onze cursussen Japans in het Engels?  Meer informatie.

Naast alle taalcursussen hebben we natuurlijk nog veel meer te bieden vanaf half september. Schrijf je nu in voor een van de gratis online introductie sessies. Je kunt kiezen uit de volgende cursussen:
 
Twee maal zo snel lezen

Twee maal zo snel lezen, drie maal beter onthouden

Onze docent Ary Velstra geeft je meer informatie over de cursus Twee maal zo snel lezen, drie maal beter onthouden die start op woensdagavond 30 september (offline) en op vrijdagochtend 2 oktober (online). Schrijf je in voor een gratis online introductie en je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie Twee maal zo snel lezen: donderdag 27 augustus van 19.00-19.40 uur klik hier
Gratis online introductie Twee maal zo snel lezen: zaterdag 29 augustus van 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Inleiding Duurzaam en Gezond Bouwen

Onze docent Florian Eckardt geeft je meer informatie over de cursus  Inleiding Duurzaam en Gezond Bouwen die van start gaat op woensdag 23 september. Schrijf je in voor een gratis online introductie en je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor  een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie Inleiding Duuzaam en Gezond Bouwen: donderdag 27 augustus van 19.00-19.40 uur klik hier
Gratis online introductie Inleiding Duuzaam en Gezond Bouwen: zaterdag 29 augustus van 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Online cursus Eindelijk je Mac op orde

Onze docent Pieter van Gendt geeft je meer informatie over de online cursus Eindelijk je Mac op orde die van start gaat op maandag 14 september. Schrijf je in voor een gratis online introductie en je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie Eindelijk je Mac op orde: donderdag 27 augustus van 19.00-19.40 uur klik hier
Gratis online introductie Eindelijk je Max op orde: zaterdag 29 augustus van 10.00-10.40 uur klik hier

Gevoelig

Gevoelig? Zet je sensitiviteit in als kracht

Onze docent Annelita Reinders geeft je meer informatie over de cursus Gevoelig? Zet je sensitiviteit in als kracht die van start gaat op donderdag 5 november. Schrijf je in voor een gratis online introductie en je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie Gevoelig? Zet je sensitiviteit in als kracht: donderdag 27 augustus van 19.00-19.40 uur klik hier
Gratis online introductie Gevoelig? Zet je sensitiviteit in als kracht: zaterdag 29 augustus van 10.00-10.40 uur klik hier

ddr

Online cursus De DDR toen en nu

Onze docent Anja Fricke geeft je meer informatie over de Online cursus De DDR toen en nu die van start gaat op donderdag 17 september. Schrijf je in voor een gratis online introductie en je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie:
Gratis online introductie De DDR toen en nu: donderdag 27 augustus van 19.00-19.40 uur klik hier

Filosofie

3D Tekenen met SketchUp

Onze docent Floor van Wulfften Palthe geeft je meer informatie over de cursus 3D Tekenen met SketchUp, die van start gaat op woensdag 23 september. Schrijf je in voor een gratis online introductie en je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie:
Gratis online introductie 3D Tekenen met SketchUp: donderdag 27 augustus van 19.00-19.40 uur klik hier

Filosofie

Theatergeschiedenis en voorstellingsanalyse

Onze docent Domenico Mertens geeft je meer informatie over de cursus Theatergeschiedenis en voorstellingsanalyse, die van start gaat op donderdag 17 september (online) of donderdag 5 november (op locatie). Schrijf je in voor een gratis online introductie en je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie:
Gratis online introductie Theatergeschiedenis en voorstellingsanalyse: donderdag 27 augustus van 19.00-19.40 uur klik hier