Bestellijst

Bestellijst

Online Cursusmarkt Taalcursussen

Mens & Maatschappij
Donderdagavond 2 september van 19.00-19.40 uur en zaterdagochtend 4 september van 10.00-10.40 uur

Doe mee met de online cursusmarkt: de perfecte gelegenheid om informatiesessies van verschillende talen en andere cursussen bij te wonen.

Kies de sessie die bij je voorkeur past, schrijf je gratis in en doe mee. Heb je na het deelnemen bij een van de informatiesessies nog niet genoeg informatie en twijfel je over je taalniveau: stuur een e-mail met vermelding van je naam en telefoonnummer naar secretariaat@vua-ams.nl. Eén van onze docenten zal dan binnenkort telefonisch contact met je opnemen.

Wil je geen taalcursus volgen, maar heb je interesse in onze andere cursussen? Kijk hier voor de mogelijkheden.

 
Arabisch

Arabisch

Het Arabisch kent vele dialecten. Bij ons kun je kiezen voor cursussen Marokkaans en Egyptisch-Arabisch op verschillende niveaus. Of leer je liever Modern Standaard Arabisch? Wil je meer informatie over deze cursussen? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Modern Standaard Arabisch en Marokkaans-Arabisch: donderdag 2 september 19.00-19.40 uur 
Modern Standaard Arabisch en Marokkaans-Arabisch: zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur 
Modern Standaard Arabisch en Egyptisch-Arabisch: zaterdag 4 september 10:00-10:40 

Chinees

Chinees

Het Chinees is een van de oudste talen van de wereld. Het is een taal die al duizenden jaren ononderbroken wordt gesproken en geschreven en nauw verbonden is aan de geschiedenis en de cultuur van China. Interesse in een cursus Chinees en wil je meer informatie? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt?  Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Chinees donderdag 2 september 19.00-19.40 uur.
Online informatie taalcursus Chinees zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur.

Duits

Duits

Baal je er ook van dat je in gesprek met Duitsers moet switchen naar het Engels? Doe mee met een van onze praktische cursussen en verdiep je in de mooie en rijke taal van onze buren. Wil je meer weten over onze cursussen Duits? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt?  Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Duits donderdag 2 september 19.00-19.40 uur.
Online informatie taalcursus Duits zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur.

Engels

Engels

De Engelse taal kom je overal tegen. Laat jouw niveau nog te wensen over? Onze cursussen brengen je helemaal on par. Er zijn cursussen voor elk niveau, van A2 tot vergevorderd. Wil je meer informatie over een cursus Engels? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt?  Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Engels donderdag 2 september 19.00-19.40 uur 
Online informatie taalcursus Engels zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur

Fins

Fins

Dit jaar bieden wij ook een cursus Fins aan!  Duik in de taal van het land der duizend meren, het land van sauna en sisu. Wil je meer weten? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met de docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Fins donderdag 2 september 19.00-19.40 uur  

Frans

Frans

Onze cursussen Frans zijn er voor elk niveau en elk tempo. Allons-y! Je kunt weer kiezen uit cursussen op verschillende niveaus in een intensief of wat rustiger tempo. Er is ook een conversatiecursus voor halfgevorderden en een cursus Frans literatuur voor vergevorderden. Wil je hier meer over weten? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Frans donderdag 2 september 19.00-19.40 uur 
Online informatie taalcursus Frans zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur 

Hongaars

Hongaars

Het Hongaars (magyar, magyarul, magyar nyelv) is de officiële taal van Hongarije en daarnaast de taal van de Hongaarse minderheden in de omringende landen. Wil je meer weten over onze cursussen Hongaars? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt?  Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Hongaars donderdag 2 september 19.00-19.40 uur
Online informatie taalcursus Hongaars zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur

Indonesisch

Indonesisch

Amper, pienter en bakkeleien; zonder dat je het weet spreek je al een aardig woordje Indonesisch. Interesse in een cursus Indonesisch en wil je meer informatie? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Indonesisch donderdag 2 september 19.00-19.40 uur
Online informatie taalcursus Indonesisch zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur 

Italiaans

Italiaans

Of je je nu wilt voorbereiden op je vakantie of nog dieper wilt doordringen tot de prachtige Italiaanse taal: bij ons kun je terecht. Per tutti i gusti! Voor meer informatie over onze cursussen Italiaans: Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt?  Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Italiaans donderdag 2 september 19.00-19.40 uur 
Online informatie taalcursus Italiaans zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur 

 
Japans

Japans

Japans onmogelijk te leren? Nee hoor! Aan het eind van de beginnerscursus heb je genoeg woorden en zinnen onder de knie om iedereen te verbazen. Er zijn ook cursussen voor halfgevorderden en gevorderden. Meer weten? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met de docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt?  Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Japans donderdag 2 september 19.00-19.40 uur 
Online informatie taalcursus Japans zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur 

Let op: Deze informatiesessie is in het Engels!

Koerdisch

Koerdisch

Heb jij altijd al Koerdisch (Kurmanji) willen leren en meer van de cultuur en geschiedenis van de Koerden willen begrijpen? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Koerdisch donderdag 2 september 19.00-19.40 uur 
Online informatie taalcursus Koerdisch zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur 

Koreaans

Koreaans

Koreaans leren lijkt moeilijker dan het is. Het Koreaanse schrift, het Hangul, is zelfs het makkelijkste schrift ter wereld! Heb je interesse en wil je hier meer informatie over? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt?  Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Koreaans donderdag 2 september 19.00-19.40 uur 

Kroatisch

Kroatisch

Kroatië: een prachtig land met de mooiste kust en het lekkerste eten in de hele wereld… Wil jij Kroatisch leren om zo nog meer van het leven in Kroatië te kunnen genieten? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Kroatisch zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur 

Latijn

Latijn

Maak kennis met de klassieker der klassiekers: het Latijn, taal der Romeinen. Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met de docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Latijn donderdag 2 september 19.00-19.40 uur
Online informatie taalcursus Latijn zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur 

Noors

Noors

Het land van de Vikingen, fjorden en middernachtzon. Noorwegen is een bijzonder land mét een bijzondere taal. Heb je interesse in een cursus Noors en wil je hier meer informatie over? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt?  Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Noors donderdag 2 september 19.00-19.40 uur 
 

NT2

NT2 (Dutch for non-Dutch)

Volksuniversiteit Amsterdam heeft cursussen NT2 voor alle niveaus: van beginners tot vergevorderden (A1 tot C1), maar ook cursussen Beter Spreken. Wil je meer informatie? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus  NT2 Dutch donderdag 2 september 19.00-19.40 uur 
Online informatie taalcursus  NT2 Dutch zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur

Perzisch-Farsi

Perzisch-Farsi

Wil je Perzisch-Farsi leren schrijven, lezen, spreken en luisteren? Wij bieden cursussen Perzisch-Farsi aan! Wil je meer informatie hierover? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus  Perzisch-Farsi donderdag 2 september 19.00-19.40 uur 
Online informatie taalcursus  Perzisch-Farsi zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur

Pools

Pools

Leer de woordenschat en vaste uitdrukkingen om efficiënt een small talk met je buurman of collega te houden, te winkelen, iets over jezelf, je werk en je vrije tijd te vertellen, roosters en reisinformatie te lezen, afspraken te maken en formulieren in te vullen. Kortom schrijf je in voor een cursus Pools. Wil je meer informatie? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Pools donderdag 2 september 19.00-19.40 uur 
Online informatie taalcursus Pools zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur

Portugees

Portugees

Bom dia! Leer de beginselen van het prachtige, zangerige Portugees en volg een cursus om nog beter Portugees te leren spreken. Meer informatie over een cursus Portugees? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt?  Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Portugees donderdag 2 september 19.00-19.40 uur
Online informatie taalcursus Portugees zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur

Roemeens

Roemeens

Het Roemeens is een Romaanse taal die vooral gesproken wordt in Roemenië. Roemeens is verwant aan onder andere het Italiaans, Spaans, Catalaans, Frans en Portugees. Wil je meer informatie over een cursus Roemeens? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Roemeens donderdag 2 september19.00-19.40 uur
Online informatie taalcursus Roemeens zaterdag 4 september10.00-10.40 uur

Roemeens

Russisch

Russisch leren? Heeft het Russisch voor jou ook zo'n verleidelijke klank? Er starten cursussen voor beginners, voor gevorderden en voor vergevorderden. Wil je meer informatie? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Russisch donderdag 2 september19.00-19.40 uur

Spaans

Spaans

Wil je je in deze wereldtaal verdiepen en ook de Spaanse cultuur leren kennen? Bij ons vind je de cursus op het niveau en in het tempo dat bij je past. Meer informatie over onze cursussen Spaans? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt?  Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Spaans donderdag 2 september 19.00-19.40 uur 
Online informatie taalcursus Spaans zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur 

Turks

Turks

Turks is een compleet andere taal dan je gewend bent, met lange samenstellingen. Wij bieden cursussen aan op verschillende niveaus. Wil je meer weten over een cursus Turks? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt?  Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Turks donderdag 2 september 19.00-19.40 uur 
Online informatie taalcursus Turks zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur

Zweeds

Zweeds

Verdiep je in de taal en het land van meren en naaldbossen. Vanaf september kun je weer kiezen uit cursussen op veel verschillende niveaus. Wil je meer weten over deze cursussen? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt?  Lees dan onze handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie(s):
Online informatie taalcursus Zweeds donderdag 2 september 19.00-19.40 uur
Online informatie taalcursus Zweeds zaterdag 4 september 10.00-10.40 uur