Bestellijst

Bestellijst

Online Cursusmarkt Taalcursussen

Mens & Maatschappij
Donderdagavond 7 januari van 19.00-19.40 uur en zaterdagochtend 9 januari van 10.00-10.40 uur

Doe mee met de online cursusmarkt: de perfecte gelegenheid om informatiesessies van verschillende talen en andere cursussen bij te wonen.

Kies de sessie die bij je voorkeur past, schrijf je gratis in en doe mee. Heb je na het deelnemen bij een van de informatiesessies nog niet genoeg informatie en twijfel je over je taalniveau: stuur een e-mail met vermelding van je naam en telefoonnummer naar secretariaat@vua-ams.nl. Een van onze docenten zal dan binnenkort telefonisch contact met je opnemen.

Wil je geen taalcursus volgen, maar heb je interesse in onze andere cursussen? Klik dan hier

 
Filosofie

Arabisch

Het Arabisch kent vele dialecten. Bij ons kun je kiezen voor cursussen Marokkaans en Egyptisch-Arabisch op verschillende niveaus. Of leer je liever Modern Standaard Arabisch? Wil je meer informatie over deze cursussen? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Modern Standaard Arabisch en Marokkaans-Arabisch: zaterdag 9 januari10.00-10.40 uur Klik hier
Modern Standaard Arabisch en Egyptisch-Arabisch: donderdag 7 januari 19.20-19.40 uur Klik hier
Modern Standaard Arabisch en Egyptisch-Arabisch: zaterdag 9 januari: 10:00-10:40 Klik hier

Filosofie

Chinees

Het Chinees is een van de oudste talen van de wereld. Het is een taal die al duizenden jaren ononderbroken wordt gesproken en geschreven en nauw verbonden is aan de geschiedenis en de cultuur van China. Interesse in een cursus Chinees en wil je meer informatie? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie:
Online informatie taalcursus Chinees donderdag 7 januari19.00-19.40 uur. Klik hier

Filosofie

Duits

Baal je er ook van dat je in gesprek met Duitsers moet switchen naar het Engels? Doe mee aan een van onze praktische beginnerscursus en leer de beginselen van de mooie en rijke taal van onze buren. Heb je interesse en wil je meer weten over onze cursussen Duits? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Online informatie taalcursus Duits donderdag 7 januari 19.00-19.40 uur. Klik hier
Online informatie taalcursus Duits zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur. Klik hier

Filosofie

Engels

De Engelse taal kom je overal tegen. Laat jouw niveau nog te wensen over? Onze cursussen brengen je helemaal on par. Er zijn cursussen voor elk niveau, van basis tot gevorderd. Wil je meer informatie over een cursus Engels? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Online informatie taalcursus Engels donderdag 7 januari 19.00-19.40 uur klik hier
Online informatie taalcursus Engels zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Frans

Onze cursussen Frans zijn er voor elk niveau en elk tempo. Allons-y! Vanaf januari kun je weer kiezen uit cursussen op verschillende niveaus in een intensief of wat rustiger tempo. Er is ook een conversatiecursus voor halfgevorderden en een cursus Frans literatuur voor vergevorderden. Wil je hier meer over weten? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Online informatie taalcursus Frans donderdag 7 januari 19.00-19.40 uur klik hier
Online informatie taalcursus Frans zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Hongaars

Het Hongaars (magyar, magyarul, magyar nyelv) is de officiële taal van Hongarije en daarnaast de taal van de Hongaarse minderheden in de omringende landen. Wil je meer weten over onze cursussen Hongaars? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Online informatie taalcursus Hongaars donderdag 7 januari 19.00-19.40 uur klik hier
Online informatie taalcursus Hongaars zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Indonesisch

Amper, pienter en bakkeleien; zonder dat je het weet spreek je al een aardig woordje Indonesisch. Interesse in een cursus Indonesisch en wil je meer informatie? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Online informatie taalcursus Indonesisch donderdag 7 januari 19.00-19.40 uur klik hier
Online informatie taalcursus Indonesisch zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Italiaans

Of je je nu wilt voorbereiden op je vakantie of nog dieper wilt doordringen tot de prachtige Italiaanse taal: bij ons kun je terecht. Per tutti i gusti! Voor meer informatie over onze cursussen Italiaans: Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Online informatie taalcursus Italiaans donderdag 7 januari 19.00-19.40 uur klik hier
Online informatie taalcursus Italiaans zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Ivriet/Hebreeuws

In onze cursussen Ivriet leer je lezen en schrijven, maar de spreekvaardigheid staat voorop. Meer informatie over een cursus Ivriet/Hebreeuws? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie:
Online informatie taalcursus Ivriet/Hebreeuws donderdag 7 januari 19.00-19.40 uur klik hier

Filosofie

Japans

Japans onmogelijk te leren? Nee hoor! Aan het eind van de beginnerscursus heb je genoeg woorden en zinnen onder de knie om iedereen te verbazen. Ook een cursus voor halfgevorderden en gevorderden is beschikbaar vanaf januari. Meer weten? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Online informatie taalcursus Japans donderdag 7 januari 19.00-19.40 uur klik hier
Online informatie taalcursus Japans zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur klik hier

Let op: Deze introductie-sessie is in het Engels!

Filosofie

Kroatisch

Dit jaar bieden wij ook een cursus Kroatisch aan! Heb je interesse en wil je hier meer informatie over? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Online informatie taalcursus Kroatisch donderdag 7 januari 19.00-19.40 uur klik hier
Online informatie taalcursus Kroatisch zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Noors

Een beginners 2 cursus Noors of heb je al een gevorderd niveau? Heb je interesse in een cursus Noors en wil je hier meer informatie over? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Online informatie taalcursus Noors donderdag 7 januari 19.00-19.40 uur klik hier
Online informatie taalcursus Noors zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

NT2 (Dutch for non-Dutch)

Volksuniversiteit Amsterdam organiseert cursussen NT2 voor alle niveaus: van beginners tot vergevorderden (A1 tot C1), maar ook cursussen beter spreken. Wil je hier meer informatie over? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Online informatie taalcursus  NT2 Dutch donderdag 7 januari 19.00-19.40 uur klik hier
Online informatie taalcursus  NT2 Dutch zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Perzisch-Farsi

Wil je Perzisch-Farsi leren schrijven, lezen, spreken en luisteren? Wij bieden cursussen Perzich-Farsi aan! Wil je meer informatie hierover? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Online informatie taalcursus  Perzisch-Farsi donderdag 7 januari 19.00-19.40 uur klik hier
Online informatie taalcursus  Perzisch-Farsi zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Pools

Leer de woordenschat en vaste uitdrukkingen om efficiënt een small talk met je buurman of collega te houden, winkelen, iets over jezelf, je werk en je vrije tijd te vertellen, roosters en reisinformatie lezen, afspraken maken en formulieren invullen. Kortom schrijf je in voor een cursus Pools. Wil je meer informatie? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Online informatie taalcursus Pools donderdag 7 januari 19.00-19.40 uur klik hier
Online informatie taalcursus Pools zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Portugees

Bom dia! Leer de beginselen van het prachtige, zangerige Portugees en volg een cursus om nog beter Portugees te leren spreken. Meer informatie over een cursus Portugees? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Online informatie taalcursus Portugees donderdag 7 januari 19.00-19.40 uur klik hier
Online informatie taalcursus Portugees zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Roemeens

Roemeens leren? Het Roemeens is de belangrijkste vertegenwoordiger van het Balkanromaans, dat verder de talen van verschillende groepen Vlachen op de Balkan omvat. Wil je meer informatie over een cursus Roemeens? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie:
Online informatie taalcursus Roemeens zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur klik hier.

Filosofie

Russisch

Russisch leren? Heeft het Russisch voor jou ook zo'n verleidelijke klank? Vanaf januari start er een beginnerscursus, een cursus voor gevorderden en voor vergevorderden. Wil je meer informatie? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie:
Online informatie taalcursus Russisch zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur klik hier.

Filosofie

Spaans

Wil je je in deze wereldtaal verdiepen en ook de Spaanse cultuur leren kennen? Bij ons vind je de cursus op niveau en in het tempo dat bij je past. Meer informatie over onze cursussen Spaans? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Online informatie taalcursus Spaans donderdag 7 januari 19.00-19.40 uur klik hier
Online informatie taalcursus Spaans zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Turks

Turks is een compleet andere taal dan je gewend bent, met lange samenstellingen. Wij bieden cursussen aan op verschillende niveaus. Wil je meer weten over een cursus Turks? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Online informatie taalcursus Turks donderdag 7 januari 19.00-19.40 uur klik hier
Online informatie taalcursus Turks zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Zweeds

Verdiep je in de taal en het land van meren en naaldbossen. Vanaf september kun je weer kiezen uit cursussen op veel verschillende niveaus. Wil je meer weten over deze cursussen? Schrijf je in voor een gratis online informatie- en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de informatiesessie een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Online informatie taalcursus Zweeds donderdag 7 januari 19.00-19.40 uur klik hier
Online informatie taalcursus Zweeds zaterdag 9 januari 10.00-10.40 uur klik hier