Bestellijst

Bestellijst

Online Cursusmarkt Taalcursussen

Mens & Maatschappij
Donderdagavond 27 augustus van 19.00-19.40 uur en zaterdagochtend 29 augustus van 10.00-10.40 uur

Doe mee met de online cursusmarkt: de perfecte gelegenheid om informatiesessies van verschillende talen en andere cursussen bij te wonen.

Kies de sessie die bij je voorkeur past , schrijf je gratis in en doe mee. Heb je na het deelnemen bij een van de taalsessies nog niet genoeg informatie en twijfel je over je taalniveau: stuur een e-mail met vermelding van je naam en telefoonnummer naar secretariaat@vua-ams.nl. Een van onze docenten zal dan binnenkort telefonisch contact met je opnemen.

Wil je geen taalcursus volgen, maar heb je interesse in onze andere cursussen? Klik dan hier

 
Filosofie

Arabisch

Het Arabisch kent vele dialecten. Bij ons kun je kiezen voor cursussen Marokkaans en Egyptisch-Arabisch op verschillende niveaus. Of leer je liever Modern Standaard Arabisch? Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Modern Standaard Arabisch: donderdag 27 augustus 19.00-19.20 uur: Klik hier
Modern Standaard Arabisch: zaterdag 29 augustus 10.00-10.20 uur: Klik hier
Marokkaans-Arabisch: donderdag 27 augustus 19.20-19.40 uur::Klik hier
Marokkaans-Arabisch: zaterdag 29 augustus 10.20-10.40 uur: Klik hier
Modern Standaard Arabisch en Egyptisch-Arabisch: zaterdag 29 augustus: 10:00-10:40 Klik hier

Filosofie

Chinees

Het Chinees is een van de oudste talen van de wereld. Het is een taal die al duizenden jaren ononderbroken wordt gesproken en geschreven en nauw verbonden is aan de geschiedenis en de cultuur van China. Interesse in een cursus Chinees? Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus Chinees donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur. Klik hier
Gratis online introductie taalcursus Chinees zaterdag 29 augustus 10.00-10.40 uur. Klik hier

Filosofie

Duits

Baal je er ook van dat je in gesprek met Duitsers moet switchen naar het Engels? Doe mee aan een van onze praktische beginnerscursus en leer de beginselen van de mooie en rijke taal van onze buren. Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus Duits donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur. Klik hier
Gratis online introductie taalcursus Duits zaterdag 29 augustus 10.00-10.40 uur. Klik hier

Filosofie

Engels

De Engelse taal kom je overal tegen. Laat jouw niveau nog te wensen over? Onze cursussen brengen je helemaal on par. Er zijn er bijna twintig, voor elk niveau en elke discipline. Van basis tot gevorderd tot aan een training business-Engels. Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus Engels donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur klik hier
Gratis online introductie taalcursus Engels zaterdag 29 augustus 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Frans

Onze cursussen Frans zijn er voor elk niveau en elk tempo. Allons-y! Vanaf september kun je weer kiezen uit cursussen op verschillende niveaus in een intensief of wat rustiger tempo. Er is ook een conversatiecursus voor vergevorderden en een cursus Frans literatuur voor vergevorderden. Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus Frans donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur klik hier
Gratis online introductie taalcursus Frans zaterdag 29 augustus 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Hongaars

Het Hongaars (magyar, magyarul, magyar nyelv) is de officiële taal van Hongarije en daarnaast de taal van de Hongaarse minderheden in de omringende landen. Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus Hongaars donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur klik hier
Gratis online introductie taalcursus Hongaars zaterdag 29 augustus 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Indonesisch

Amper, pienter en bakkeleien; zonder dat je het weet spreek je al een aardig woordje Indonesisch. Interesse in een cursus Indonesisch? Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus Indonesisch donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur klik hier
Gratis online introductie taalcursus Indonesisch zaterdag 29 augustus 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Italiaans

Of je je nu wilt voorbereiden op je vakantie of nog dieper wilt doordringen tot de prachtige Italiaanse taal: bij ons kun je terecht. Per tutti i gusti! Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus Italiaans donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur klik hier
Gratis online introductie taalcursus Italiaans zaterdag 29 augustus 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Ivriet/Hebreeuws

In onze cursussen Ivriet leer je lezen en schrijven, maar de spreekvaardigheid staat voorop. Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessie: Gratis online introductie taalcursus Ivriet/Hebreeuws donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur klik hier

Filosofie

Japans

Japans onmogelijk te leren? Nee hoor! Aan het eind van de beginnerscursus heb je genoeg woorden en zinnen onder de knie om iedereen te verbazen. Ook een cursus voor halgevorderden is beschikbaar vanaf september. Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus Japans donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur klik hier
Gratis online introductie taalcursus Japans zaterdag 29 augustus 10.00-10.40 uur klik hier

De docent zal ook aandacht besteden aan de online cursus Japanese Culture.
Let op: Deze introductie-sessie is in het Engels!

Filosofie

Koreaans

Annyeonghaseyo? Zo zeg je hallo in het Koreaans. Klinkt moeilijk? Helemaal niet! Wist je namelijk dat het Koreaanse schrift juist het makkelijkste schrift ter wereld is? Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus Koreaans donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur klik hier
Gratis online introductie taalcursus Koreaans zaterdag 29 augustus 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

NT2 (Dutch for non-Dutch)

Volksuniversiteit Amsterdam organiseert cursussen NT2 voor alle niveaus: van beginners tot vergevorderden (A1 tot C1), maar ook cursussen grammatica, conversatie, beter spreken en beter schrijven. Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus  NT2 Dutch donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur klik hier
Gratis online introductie taalcursus  NT2 Dutch zaterdag 29 augustus 10.00-10.40 uur klik hier..

Filosofie

Perzisch-Farsi

Wil je Perzisch-Farsi leren schrijven, lezen, spreken en luisteren? Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus  Perzisch-Farsi donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur klik hier
Gratis online introductie taalcursus  Perzisch-Farsi zaterdag 29 augustus 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Pools

Leer de woordenschat en vaste uitdrukkingen om efficiënt een small talk met je buurman of collega te houden, winkelen, iets over jezelf, je werk en je vrije tijd te vertellen, roosters en reisinformatie lezen, afspraken maken en formulieren invullen.Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus Pools donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur klik hier
Gratis online introductie taalcursus Pools zaterdag 29 augustus 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Portugees

Bom dia! Leer de beginselen van het prachtige, zangerige Portugees of volg een cursus om nog beter Portugees te leren spreken.Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus Portugees donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur klik hier
Gratis online introductie taalcursus Portugees zaterdag 29 augustus 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Roemeens

Roemeens leren? Het Roemeens is de belangrijkste vertegenwoordiger van het Balkanromaans, dat verder de talen van verschillende groepen Vlachen op de Balkan omvat. Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus Roemeens donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur klik hier.

Filosofie

Russisch

Russisch leren? Heeft het Russisch voor jou ook zo'n verleidelijke klank? Vanaf september start er een beginnerscursus, een cursus voor gevorderden en voor vergevorderden. Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus Russisch donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur klik hier.

Filosofie

Spaans

Wil je je in deze wereldtaal verdiepen en ook de Spaanse cultuur leren kennen? Bij ons vind je de cursus op niveau en in het tempo dat bij je past. Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus Spaans donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur klik hier
Gratis online introductie taalcursus Spaans zaterdag 29 augustus 10.00-10.40 uur klik hier

Filosofie

Turks

Turks is een compleet andere taal dan je gewend bent, met lange samenstellingen. Wij bieden cursussen aan op verschillende niveaus. Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus Turks donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur klik hier

Filosofie

Zweeds

Verdiep je in de taal en het land van meren en naaldbossen. Vanaf september kun je weer kiezen uit cursussen op veel verschillende niveaus. Schrijf je in voor een gratis online introductie en 'vraag en antwoord'-sessie met een docent van de cursus. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een link om via Zoom de sessie live mee te maken. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding. Je kunt je gratis inschrijven voor de volgende sessies:
Gratis online introductie taalcursus Zweeds donderdag 27 augustus 19.00-19.40 uur klik hier
Gratis online introductie taalcursus Zweeds zaterdag 29 augustus 10.00-10.40 uur klik hier