Bestellijst

Bestellijst

Workshop Kennismaken met stemacteren

Cursuscode: 7303
04
feb

Doe eens gek! Tijdens de workshop 'Kennismaken met stemacteren'. Want gek doen helpt je om het beste uit je zelf te halen. Zelfs als je een serieuze tekst moet inspreken. De workshop 'Kennis maken met stemacteren' laat je zien hoe acteren, stemgebruik en leesvaardigheid samen komen. Natuurlijk is er een kort stukje theorie, maar de meeste tijd gaan we met elkaar aan de slag met teksten. En aan het einde ga je ook echt een tekst inspreken. Om aan deze workshop deel te nemen hoef je niets mee te nemen, behalve een goed humeur. Het is wel belangrijk dat je goed hardop Nederlands kunt lezen.

Wachtlijst
Vrijdag 4 februari 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 14:00
Prijs: € 95,00
Mw. J (Jolanda) Bayens

Dit is een cursus op locatie. Wij willen je vragen hierbij de huidige basis Coronamaatregelen in acht te nemen. Mondkapjes zijn verplicht bij verplaatsing in het gebouw. Als je zit mag het mondkapje af. Was vaak je handen. Houd afstand (1,5 m is een veilige afstand). Blijf thuis als je klachten hebt (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en laat je testen. Bij enkele cursussen wordt een Coronatoegangsbewijs gevraagd. Dit staat dan vermeld in de cursustekst.


Het evenement is alleen toegankelijk met een coronabewijs op de CoronaCheck-App.
U kunt de volgende coronabewijzen gebruiken voor toegang: een vaccinatiebewijs; een herstelbewijs; een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit via testen voor toegang.

14:00 - 17:00
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
J (Jolanda) Bayens
Ik ben Jolanda Bayens, geboren in Amsterdam, achter Carré! Dus dat ik wel iets met acteren zou hebben, is misschien toch niet zo vreemd... via een omweg werk ik nu alweer bijna 25 jaar als voiceover/stemactrice en regisseur en deel ik mijn passie heel graag met anderen. Ik ben begonnen als vrijwilliger bij een lokale radio omroep, toen de journalistiek ingegaan en nu dus stemartiest. Sinds 2013 geef ik via het Voiceovercollege in Amsterdam, les aan iedereen die meer over het vak wil leren. De workshop introductie stemacteren is speciaal voor iedereen die een kijkje wil nemen in de wondere wereld van het stemacteren en professioneel inspreken. Beleef hoe acteren, stemgebruik en leesvaardigheid samenkomen.