Bestellijst

Bestellijst

Communicatieve vaardigheden

Beter communiceren in je dagelijks leven - op de werkvloer en privé. Je leert het met een training communicatieve vaardigheden bij Volksuniversiteit Amsterdam!De trainingen helpen je effectief communiceren en vergroten je zelfvertrouwen in de communicatie met de ander. Onze ervaren docenten geven je praktische handvatten waar je de rest van je leven plezier van hebt. Kies een online cursus, of geef je op voor een cursus op locatie. Bekijk het actuele aanbod trainingen en lezingen en doe mee!

20% korting op ons online aanbod.

In een handomdraai een pakkende presentatie geven kan iedereen leren. In deze workshop begin je met jezelf te presenteren n.a.v. een onverwachte vraag. Vervolgens krijg je hele bruikbare tips waardoor je makkelijker contact maakt met je publiek.

Woensdag 22 juni 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 18:45
Prijs: € 59,00
Dhr. R.M. (Rob) Möllmann
18:45 - 21:45
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)

Trainingen communicatieve vaardigheden in Amsterdam

Breed aanbod online en offline cursussen

Effectiever leren communiceren? Verbreed je kennis met een divers en betaalbaar aanbod cursussen, lezingen en trainingen communicatieve vaardigheden in Amsterdam. Je kunt kiezen uit een offline klassikale training in een van onze ruime lokalen of een online groepscursus met 20% korting. Onze ervaren docenten verwelkomen je graag bij de communicatie cursus, training of lezing die het beste bij je past. De trainingen communicatieve vaardigheden zijn zeer laagdrempelig en geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar, beginners en gevorderden.

Cursussen bij Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam is al meer dan 100 jaar hét adres voor het volgen van een klassikale cursus op locatie in Amsterdam. Volg je liever een online cursus? Kies dan voor een interactieve online cursus in onze virtuele zalen. Kies uit 25 talen, cursussen Nederlands (NT2) aan anderstaligen, cursussen Cultuur en Maatschappij, cursussen Persoonlijke vaardigheden en allerlei cursussen over Amsterdam en Amsterdammers. Zoek je een betaalbare, inspirerende en leerzame cursus? Kies dan voor een cursus aan Volksuniversiteit Amsterdam!Met Volksuniversiteit Amsterdam kom je verder.