Your cart

Your cart

Online cursus 3D-tekenen met SketchUp - voor Gevorderden

Course code: 3001

*Nu met maar liefst 20% korting

Deze cursus is bedoeld voor diegenen die de beginnerscursus hebben gevolgd, of voor gevorderden die over een aantal basisvaardigheden beschikken. Mocht je twijfelen over het instapniveau, neem dan contact op met het secretariaat.

Er wordt verwacht dat je de volgende zaken op basisniveau beheerst: gemaatvoerde objecten en/of ruimtes tekenen, het maken van Groups, navigeren door het model, kleuren en materialen toekennen aan objecten, modellen uit de 3D Warehouse downloaden en bewerken. 

De vervolgcursus is tweeledig: ten eerste zal er klassikaal dieper worden ingegaan op bovenstaande materie of op nieuwe onderwerpen, en ten tweede zal er ruimte zijn voor individuele ‘troubleshooting’, dat wil zeggen, ondersteuning in problemen die zich voordoen. Nieuwe onderwerpen die bijvoorbeeld behandeld kunnen worden: heuvelachtig terrein modelleren met Sandbox; het model ordenen door middel van Groups, Components, Tags; plattegronden en doorsnedes maken met Views, Styles, Scenes, Section Plane; context importeren (Import, Add Location); het gebruik van Extensions.

De uiteindelijke inhoud zal worden vormgegeven op basis van de wensen van de deelnemers, dus er wordt van je verwacht dat je met concrete vragen en een concreet project komt. De live online cursus is interactief en de sfeer van de online lessen is vergelijkbaar met een klassikale les, net als de beginnerscursus. 

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer of laptop (met een muis) met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

 

 

 

Wednesday November 10, 2021
Enroll as soon as possible; based in the number of enrolments we decide if the course can start.
4 lessons of 2 hrs , every 2 weeks start time 19:30 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 118,00
Tutor: Ms. F. (Floor) van Wulfften Palthe

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:30 - 21:30
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)
F. (Floor) van Wulfften Palthe
Floor werkt als ontwerper en tekenaar op het gebied van landschapsarchitectuur, stedenbouw, interieurarchitectuur, meubel- en productontwerp. Om ruimtelijke plannen te visualiseren, tekent zij in 2D en 3D met verscheidene softwareprogramma’s. Daarnaast begeleidt ze kinderen en volwassenen in het ontwikkelen van hun creatieve, digitale vaardigheden. Ze heeft haar opleiding bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en de Academie van Bouwkunst Amsterdam gevolgd, en ze werkt voor verschillende opdrachtgevers zoals de Gemeente Amsterdam. Hierdoor heeft zij veel tekenervaring en ze kent SketchUp dan ook als haar broekzak. Ze heeft oog voor detail en esthetiek staat bij haar hoog in het vaandel. Door haar doortastendheid en behulpzaamheid krijg je altijd een antwoord op je vraag.