Bestellijst

Bestellijst

Online privé-training 3D-tekenen met SketchUp

Cursuscode: 7004
30
jul

Met SketchUp kun je vrij snel een object of ruimte in 3D modelleren en je een weg banen door een virtuele wereld. Maar de ervaring leert dat gebruikers op den duur tegen problemen aanlopen. Tijdens één of meerdere privé-trainingen kun je terecht met jouw specifieke vragen.

Het programma SketchUp is een toegankelijk tekenprogramma dat wordt gebruikt in onder andere de meubelmakerij, de (interieur-, tuin-, landschaps-)architectuur en stedenbouw, maar bijvoorbeeld ook voor game-design, 3D-printen of de filmindustrie. Je kunt vrij snel een object of ruimte in 3D modelleren en je een weg banen door een virtuele wereld. De software is dusdanig ontworpen dat je intuïtief te werk kunt gaan, echter leert de ervaring dat gebruikers op den duur tegen problemen aanlopen.

Tijdens één of meerdere privé-trainingen kun je terecht met jouw specifieke vragen. We kunnen de training(en) invullen op de manier die jij wilt. Misschien wil je alleen wat trouble-shooting voor een aantal moeilijkheden. Of je wilt op een rustige manier, één op één, uitleg over de functionaliteiten die het programma te bieden heeft. Je kunt je ook aanmelden voor de Online Cursus 3D-tekenen met SketchUp - voor beginners (klik hier voor meer informatie) of voor gevorderden (klik hier voor meer informatie), deze zijn in groepsverband.

1 les van 1 uur voor € 70,-
Wil je meerdere lessen, schrijf je dan meerdere keren in.

Je kan je ook inschrijven voor een speciaal pakket van 4 lessen. De kosten zijn dan € 260,-. (klik hier voor meer informatie)

Let op! De datum vermeld bij deze informatie is niet van toepassing! De data en tijden kun je afspreken en overleggen met de docente.

 

Schrijf je in
Zaterdag 30 juli 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
1 les van 1 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 70,00
Mw. F. (Floor) van Wulfften Palthe

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 20:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
F. (Floor) van Wulfften Palthe
Floor werkt als ontwerper en tekenaar op het gebied van landschapsarchitectuur, stedenbouw, interieurarchitectuur, meubel- en productontwerp. Om ruimtelijke plannen te visualiseren, tekent zij in 2D en 3D met verscheidene softwareprogramma’s. Daarnaast begeleidt ze kinderen en volwassenen in het ontwikkelen van hun creatieve, digitale vaardigheden. Ze heeft haar opleiding bij de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en de Academie van Bouwkunst Amsterdam gevolgd, en ze werkt voor verschillende opdrachtgevers zoals de Gemeente Amsterdam. Hierdoor heeft zij veel tekenervaring en ze kent SketchUp dan ook als haar broekzak. Ze heeft oog voor detail en esthetiek staat bij haar hoog in het vaandel. Door haar doortastendheid en behulpzaamheid krijg je altijd een antwoord op je vraag.