Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Smartphone fotografie met praktijk

Cursuscode: 3208

*Nu met maar liefst 20% korting

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.

Maak de mooiste foto’s met je eigen smartphone! In deze cursus leer alle ins en outs over fotografie met je smartphone. Fotografische termen gaan voor je leven. Verschillen tussen ‘gewone’ fotocamera’s en smartphonecamera’s worden duidelijk en geven je inzicht in de diverse mogelijkheden. Verscheidene apps & fotobewerking worden behandeld. Je brengt alle theorie meteen in de praktijk. We bespreken de gemaakte foto’s. Hierdoor inspireer je elkaar en leer je (ook) veel van anderen. Het belangrijkste, namelijk jouw manier van kijken en fotograferen, staat centraal. 

Aan het eind van de cursus:

- heb je basiskennis van termen fotocamera’s (ook nodig voor de smartphonecamera)
- heb je basiskennis van specifieke termen smartphonecamera’s
- weet je van alles over lenzen van camera’s- kun je werken met diverse apps
- heb je kennis over fotobewerking
- zijn verschillen tussen ‘gewone’ fotocamera’s en smartphonecamera’s je duidelijk en heb je daardoor inzicht in diverse       mogelijkheden
- heb je je kennis van goede fotografie in het algemeen verdiept en van jouw fotografie in het bijzonder

We bekijken alle foto’s en bespreken hoe je via je foto’s (door vorm, kleur, compositie e.d.) communiceert. Dit verandert jouw blik op fotografie. Hierdoor ga je steeds meer zien en wordt je wereld interessanter!

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Vrijdag 26 november 2021
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
3 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 10:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 105,00
Mw. M. (Marijke) Diel

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

10:15 - 12:45
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Marijke) Diel
Marijke Diel is in 1995 afgestudeerd aan de Koninklijk Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag, afdeling Fotografische Vormgeving, gespecialiseerd in portretfotografie. Marijke werkt sindsdien als zelfstandig fotograaf en maakt portretten bij redactionele verhalen, bedrijfsbladen en websites. Zij laat zich inspireren door de omgeving waarin haar modellen verkeren en hun persoonlijke verhaal. Marijke is ook thuis in andere vormen van fotografie. In haar kunstprojecten bijvoorbeeld houdt zij zich graag bezig met landschap. Marijke is een ervaren docente. Sinds 1999 werkt zij vanuit haar eigen praktijk maar ook voor andere organisaties, o.a. voor Fotogram/Fotoacademie. In 2014 heeft zij haar 1e graads docentschap behaald, het Bachelor of Fine Art and Design in Education. Zij ontwikkelt diverse cursussen en workshops. Marijke draagt haar kennis, creativiteit en plezier in het vak graag over. Deelnemers leren de basisprincipes, maar ook anders naar foto’s kijken om zo een eigen handschrift te ontwikkelen. Marijke’s werk bekijken? Zie www.marijkediel.nl