De energie van de natuur

Ken je dat? Je voelt je moe en vol, je besluit een stuk te gaan lopen in de natuur en daarna ben je echt opgeknapt. Meer dan als je de krant of een tijdschrift zou gaan lezen. Hoe kan dat? Dat heeft alles te maken met de energie van de natuur. Energie, oftewel de sfeer, is iets wat je niet kan zien, terwijl het er toch is. Je kunt het wel voelen, ervaren. Je kijkt dan niet met je ‘ogen’, maar met je intuïtie. Tijdens deze workshop gaan we in de natuur de energie van de natuur ervaren, die volop in bloei is. We gaan de sfeer van allerlei bomen en planten voelen en we gaan ontdekken wat het verschil is tussen kijken met je ogen en kijken met je intuïtie.

Locatie: Amsterdamse Bos

Zondag 26 juni 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 10:00
Mw. A. (Annelita) Reinders
Locatie: Boswinkel Amsterdamse Bos, Bosbaanweg 5 (ovaalvormig houten gebouw) (klik hier voor de adresgegevens)
A. (Annelita) Reinders
In 1994 ben ik zelf begonnen met opleidingen in intuïtieve ontwikkeling, healing en reading. Vervolgens gaf ik op deze school tien jaar les en gaf ik ook les op mijn eigen school in Spanje. Nu geef ik alle opleidingen vanuit S-Sent. Van huis uit ben ik arbeids- en organisatiepsycholoog. Ik heb een werving en selectiebureau opgezet en daarnaast werkte ik ook als organisatie adviseur en trainer. Vanuit S-Sent begeleid ik nu op essentie niveau mensen en bedrijven bij hun ontwikkelingsvragen. Daarnaast verzorg ik opleidingen gericht op intuïtie, healing en reading en het verwezenlijken van jezelf in je leven, loopbaan of bedrijf.