Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Beginnen met journalen

Cursuscode: 5608
25
jan

Journalen is het Engelse woord voor “dagboek schrijven”. Dat is het bijhouden en documenteren van ervaringen, gedachten, gevoelens en inzichten. Altijd al willen leren journalen, maar weet je niet hoe en waar je moet beginnen? In deze cursus leer je niet alleen meer over de voordelen van journalen en verschillende soorten journal-methodes, we gaan ook zelf aan de slag. Tijdens iedere sessie experimenteren we met de verschillende journal-methodes om te kijken welke het beste bij jou past!

Schrijf je in
Dinsdag 25 januari 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 155,00
Mw. K.Q. (Querien) Mangel

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 21:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
K.Q. (Querien) Mangel
(NL) Geïnspireerd door alle mooie pelgrimsverhalen en - ervaringen tijdens mijn afstudeeronderzoek van de Master Religiewetenschappen, besloot ik aansluitend om zelf op pelgrimstocht naar Santiago de Compostela te gaan. Drie maanden pelgrimeren was een geweldig avontuur, maar bracht mij vooral de realisatie dat het leven zelf een pelgrimage is. Als pelgrim, schrijver en coach begeleid ik mensen op deze innerlijke zoektocht om antwoorden te vinden op vragen als "wie ben ik" en "wat geeft mijn leven zin".