Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Creatief schrijven voor beginners

Cursuscode: 7401
31
jan

*Nu met maar liefst 20% korting

Stel je voor dat je woorden beet kon pakken en samen met ze op reis kon gaan. In acht lessen van 2 uur gaan we ontdekken hoe je alledaagse gebeurtenissen, gedachtespinsels of herinneringen om kan zetten in een verhaal. Met behulp van verschillende associatie- en schrijfoefeningen krijg je een palet aangereikt om op gang te komen en ideeën en personages vorm te geven. We gaan van non-fictie naar fictie, gebruiken onze zintuigen, herinneringen en verbeeldingskracht om onszelf te verrassen en de lezer mee te voeren. We inspireren elkaar door middel van opbouwende feedbackoefeningen.

Tijdens de cursus gaan we veel leren door te doen. Je krijgt verschillende schrijfoefeningen die uitmonden in een korte schrijfopdracht voor thuis. Je kunt ervoor kiezen alleen tijdens de les te schrijven. 

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Schrijf je in
Maandag 31 januari 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
8 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 280,00
Mw. L. (Lieke) van Rooijen

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:30 - 21:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
L. (Lieke) van Rooijen
Lieke van Rooijen is Woord- en Textielkunstenares en schrijfdocent creatief schrijven. Onder het motto ‘verwonder de ander, verras jezelf’, neemt zij haar cursisten mee op zoek naar inspiratie, het gebruiken van de zintuigen en de verbeelding. Als kind schreef zij al gedichten, waarmee ze haar innerlijke wereld een stem kon geven. ‘Elk verhaal heeft persoonlijke kenmerken van de schrijver, daarvoor hoeft het niet waargebeurd te zijn.’ Schrijven is een bijzonder proces waar zij graag een bijdrage aanlevert. Dit was een van de redenen voor haar om de opleiding tot schrijfdocent aan Dactylus , academie voor schrijfdocenten te volgen die zij in 2021 met succes heeft afgerond. Meer informatie over Lieke vind je op www.atelierpapoe.nl.