Bestellijst

Bestellijst

Online cursus: Van idee naar boek in 12 stappen

Cursuscode: 7400
15
mrt

*Nu met maar liefst 20% korting

Heb je altijd al verhalen of een boek willen schrijven? Heb je wel ideeën, maar mis je de ambachtelijke vaardigheden en kennis over het schrijverschap? In 12 online bijeenkomsten word je stap voor stap begeleid in jouw schrijfproces en gaan we het hebben over o.a. structuur, personages, perspectief en dialogen. Na elke bijeenkomst wordt een thuisopdracht gegeven. 

Docente Hetty Kleinloog won de ThrillZone Award voor het beste Thriller Debuut van 2021 voor haar boek 'De zusjes'. Een recensie vind je hier

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Schrijf je in
Dinsdag 15 maart 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 330,00
Mw. H. (Hetty) Kleinloog

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 20:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
H. (Hetty) Kleinloog
Hetty Kleinloog (Amsterdam, 24 juni 1958) is scenario – en toneelschrijver, tekstdichter en romanschrijver. Zij studeerde af aan de opleiding Docent Drama van de Amsterdamse Theaterschool. Bij Theatergroep Mevrouw Jansen was zij creatief leider, auteur, regisseur en tekstdichter. Voor diverse theatergroepen heeft zij toneelstukken geschreven. Vanaf 2000 schrijft Hetty tv-drama. Zij werkte als dialoogschrijver, storyliner en eindredacteur mee aan diverse tv-series. Als tekstdichter schrijft Hetty liedteksten voor muziektheatervoorstellingen. Vanaf 1992 geeft Hetty les, o.a. als docent Creatief schrijven. Zij is docent Scenario, Poëzie en Romans & Korte Verhalen aan de Schrijversacademie. In 2014 kwam haar jeugdroman Vuurwerk uit. Voor volwassenen heeft zij de romans Volle Bloei en Volle kracht en de kerstnovelle Een goede kerst geschreven. Voor haar thriller ‘De Zusjes’ ontving ze in 2021 de ThrillZone Award voor het beste Thriller Debuut van 2021!