Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Zentangle basis 2

Cursuscode: 7107
16
jun

*Nu met maar liefst 20% korting 

Dit is een vervolg op de Basiscursus Zentangle 1 en ook alleen bedoeld voor cursisten die Zentangle Basis 1 reeds hebben gevolgd!

Zentangle is een vorm van creatieve meditatie die weinig tijd en geld kost, nauwelijks ruimte inneemt en geen uitgesproken tekentalent vraagt, terwijl het je als mens heel veel oplevert: het is brandstof voor de ziel en een vaardigheid voor het leven. Zentangle neemt je mee naar een wereld van magie en ongekende mogelijkheden. Het werkt inspirerend, ontspannend en verjongend. En… zolang je maar een pen en papier binnen handbereik hebt, ben je overal tevreden! 


De Zentangle Methode is in 2003 ontwikkeld door Maria Thomas en Rick Roberts. Zentangle geeft puur plezier en innerlijke rust. Streepje voor streepje is alles mogelijk: van de meest simpele tot complex ogende patronen. Zentangle kweekt zelfvertrouwen. En plezier, innerlijke rust en zelfvertrouwen werken aanstekelijk! Fouten maken wordt gemakkelijk, want die zijn er niet in Zentangle. Piekeren over mooi of lelijk is verleden tijd: iedereen is artistiek – Zentangle is de manier om dat te uiten. 

In de online cursus Zentangle basis 2 ga je verder met de basistechnieken van de Zentangle Methode die je in de eerste cursus aangereikt hebt gekregen. 

Eventuele materialen worden nog bekendgemaakt. 

Online interactieve cursus:
 Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
De 20% korting is al inbegrepen in de prijs

Schrijf je in
Donderdag 16 juni 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
5 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 140,00
Mw. G. (Gwen) Mertens

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 20:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
G. (Gwen) Mertens
Na mijn studie Engelse Taal en Letterkunde aan de UvA heb ik mijn 1e graads onderwijsbevoegdheid behaald. Ruim 20 jaar heb ik met heel veel plezier met leerlingen in het Voortgezet Onderwijs gewerkt. In 2015 maakte ik kennis met Zentangle en ik was direct verkocht. Najaar 2019 heb ik mijn bevoegdheid behaald als Zentangle docent en sindsdien geef ik workshops. Deze vorm van creatieve meditatie heeft mij persoonlijk veel gebracht: plezier, voldoening en innerlijke rust. Lesgeven is mijn passie en ik vind het geweldig om nu niet alleen mijn liefde voor Engelse taal & literatuur te kunnen delen, maar ook voor Zentangle. Meer info op www.gwentangles.nl