Bestellijst

Bestellijst

Online cursus: In balans via familieopstellingen

Cursuscode: 5390
25
mei

*Nu met maar liefst 20% korting

Wist je dat je gezin van herkomst je alles kan vertellen over jouzelf! Het inzichtelijk krijgen van de dynamiek die er speelt tussen jou en je familieleden heft innerlijke blokkades op zonder dat zij er zelf bij zijn. Klinkt magisch toch? Dat is het ook!

Een opstelling is een krachtige methode om inzicht te krijgen in de onderstroom, dat wat niet gezien wordt maar wel gevoelt, binnen een systeem. Denk bij een systeem aan een groep mensen, zoals een familie of een organisatie, een team, een vriendengroep, maar ook de maatschappij.

Een systeem bevat vaste patronen tussen mensen. Een opstelling maakt die patronen zichtbaar. Zo krijg je inzicht in bestaande verhoudingen, de consequenties van die verhoudingen en het geeft inzicht in hoe (soms hele oude en vertrouwde) patronen doorwerken in jouw huidige gedrag en gevoel. Positief en negatief.

Binnen een systeem zijn er een aantal wetmatigheden actief. Worden deze niet gerespecteerd dan ontstaat er disbalans. Het systeem heeft zich dan te hervinden om in balans te komen en om de energie weer te kunnen laten stromen.

Wat ga je leren in deze workshop:
Gedurende 4 sessies van 2 uur geef ik je eerst uitleg over systemisch werk en ga je zelf ervaren welke dynamieken jou uit balans brengen en wat er nodig is om weer balans te ervaren. Het is een ervaringsgerichte workshop. Wanneer we iets in ons willen transformeren hebben we het zelf te ervaren, dat brengt balans in je leven.

Ik werk met kleine groepjes max 8 personen. Het gevoel van veilig zijn met elkaar is essentieel en dat is ook mijn voornaamste taak. Ik waarborg de ruimte en veiligheid.

Heb jij een vraag waar je al langer mee rondloopt? Dan is deze online introductie workshop familieopstellingen iets voor jou! Ik garandeer je persoonlijk inzicht!

Mireille Steenkamer | Therapeut & Coach
Praktijk voor Energetische behandeling

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Schrijf je in
Dinsdag 25 mei 2021
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 195,00
Mw. M. (Mireille) Steenkamer

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 21:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Mireille) Steenkamer
“Het eerste deel van mijn leven zie ik als het dienen van de mens van buiten naar binnen". Ik heb de Hogere Hotelschool gedaan en daarna jaren in de evenementenbranche gewerkt zowel in binnen als buitenland. "Het tweede deel van mijn leven geef ik aan het dienen van mensen van binnen naar buiten”. Op een gegeven moment voelde ik dat ik hier iets anders te doen heb en ben mij gaan omscholen. Als eerste via de opleiding Familieopstellingen om nu als Jungiaans analytisch therapeut en Chakra Healing de mens van binnenuit te begeleiden in hun vitaliteit. Noem het een roeping. Mijn passie is reizen. Niet alleen letterlijk rond de wereld maar ook of juist het avontuur van de zielsreis. De opleiding tot Familieopsteller was voor mij de keerpunt in mijn leven. Ik voel me bij het opstellingen werk als een vis in het water. De verdieping, verbinding en de innerlijke antwoorden die zich via een opstelling bewust gemaakt worden, is magisch. www.mireillesteenkamer.nl/over-mireille/