Online Cursus: Waar droom je (stiekem) van?

aug

‘Droom niet je leven, leef je dromen.’ Mooi gezegd, maar je kunt pas jouw dromen leven, als je weet wat jouw dromen zijn. Je denkt er wel eens over na, over waar je van droomt, maar het dagelijks leven loopt meestal in de weg. Daardoor blijft het vaag waar je nu écht naar verlangt. Neem daarom deze zomer tijd om te dromen en doe mee!

In 2 ochtenden gaan we samen aan de slag om te ontdekken wat jouw dromen zijn. We kijken naar positieve momenten in het verleden en verbinden dat aan de toekomst. Hoe ziet jouw ideale leven eruit? En wat zou je graag willen? Tot slot kijken we ook naar wat er nu al in jouw leven is en welke (kleine) aanpassingen je kunt doen om dichterbij jouw dromen te komen.

Door creatieve (schrijf)oefeningen te doen en hierover met elkaar in gesprek te gaan, kom je er stap voor stap achter waar jij van droomt. En ga je met een hoofd vol dromen en concrete handvatten de zomer uit.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Woensdag 18 augustus 2021
2 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. J. (Judith) de Haan

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

J. (Judith) de Haan
Na mijn studie Orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik bijna 10 jaar gewerkt bij de Hogeschool van Amsterdam als docent Toegepaste Psychologie. Dat heb ik altijd met plezier gedaan en zeker lesgeven in de minor Positieve Psychologie heeft me ook in mijn eigen leven veel gebracht. Het vertalen van psychologische modellen naar de praktijk en ontdekken hoe dit helpt in je eigen leven vind ik heerlijk om te doen! Sinds afgelopen juni ben ik gestart met een eigen coachpraktijk waarin ik 20-ers en 30-ers begeleid om regie te nemen over hun eigen leven en te ontdekken waar ze écht gelukkig van worden.