Bestellijst

Bestellijst

Online workshop 'Bewegen in Rouw'

Cursuscode: 5391
20
mei

*Nu met maar liefst 20% korting

In deze workshop wil ik je uitnodigen om je rouw, die je ook zo lijfelijk kunt ervaren, te ontmoeten en in beweging te brengen. Dat doen we door met bewustzijn naar ons lichaam te gaan, te luisteren en te voelen. We brengen onze aanwezigheid daar, waar rouw voelbaar is. Door middel van adem en beweging nodigen we deze uit en maken we de weg vrij om een dans te wagen met onszelf en onze rouw.

Elke donderdagavond werken we met een ander thema zoals veerkracht, grond, steun, en verbinding. Met en in ons lijf zullen we het thema onderzoeken en ruimte geven. In de beweging kunnen we draagkracht ervaren in het ‘gevoelde’. Zo kunnen we steun ervaren en verbinding in ons proces. Je bent welkom.

Het maximale aantal deelnemers aan deze cursus is 10 personen.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

 

Schrijf je in
Donderdag 20 mei 2021
4 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 110,00
Mw. M. (Marie) Goeminne

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:30 - 21:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Marie) Goeminne
Ik ben choreograaf en biodynamisch (lichaamsgericht) therapeut. Graag bied ik een workshop 'Bewegen in Rouw' aan. Het is mijn overtuiging dat ons lijf van diepe steun kan zijn in een periode van rouw. Daarnaast wil ik een plek bieden waar soortgenoten elkaar kunnen ontmoeten. Toen ik zelf in rouw was ging ik op zoek naar informatie over rouwverwerking waarbij het lijf wordt ingezet. Zo kwam ik in aanraking met het werk van Francis Weller. Weller stelt dat verdriet iets privé geworden is. Terwijl het vroeger in groepsverband (stamverband) werd gedeeld en gedragen, zijn we nu vaak alleen in dat proces. Zijn ‘boodschap’ waarin hij het diepe belang benoemt van het rouwen in groepsverband raakte me diep. Zie ook http://mariegoeminne.nl/bewegen-in-rouw/.