Bestellijst

Bestellijst

Online workshop Innerlijk pelgrimeren

Cursuscode: 1620
02
nov

Pelgrimeren. Meteen komt het idee van een lange tocht in de buitenlucht naar boven. Maar wist je dat je zo’n zelfde tocht ook naar binnen kunt maken? Tijdens de online workshop Innerlijk Pelgrimeren leer je hoe je op ontdekkingsreis naar binnen kunt gaan. We gaan dieper in op wat pelgrimeren nou eigenlijk is, en hoe het bij kan dragen aan onze persoonlijke groei. Ook onderzoeken we welke manieren er zijn om naar binnen te reizen. Daarna ga jij zelf aan de slag. Aan de hand van oefeningen, bepaal jij wat de bestemming van jouw reis zal worden en wat je kunt doen om daar te komen. Tot slot geef ik je een aantal handige tools voor onderweg, zodat je na afloop van de workshop jouw innerlijke pelgrimage kunt voorzetten. Ga je mee op reis?

Niet inbegrepen bij de prijs is het bijbehorende digitale werkboek (€7,50), verkrijgbaar bij de docent; je ontvangt het werkboek na betaling via e-mail.

Online interactieve workshop: Deze workshop wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving. Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding. 

Schrijf je in
Dinsdag 2 november 2021
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 55,00
Mw. K.Q. (Querien) Mangel

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 22:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
K.Q. (Querien) Mangel
(NL) Geïnspireerd door alle mooie pelgrimsverhalen en - ervaringen tijdens mijn afstudeeronderzoek van de Master Religiewetenschappen, besloot ik aansluitend om zelf op pelgrimstocht naar Santiago de Compostela te gaan. Drie maanden pelgrimeren was een geweldig avontuur, maar bracht mij vooral de realisatie dat het leven zelf een pelgrimage is. Als pelgrim, schrijver en coach begeleid ik mensen op deze innerlijke zoektocht om antwoorden te vinden op vragen als "wie ben ik" en "wat geeft mijn leven zin". -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (EN) Inspired by the pilgrim stories and experiences during the graduation research of my Religious Studies Master, I decided to make a pilgrimage to Santiago de Compostela. Three months of pilgrimage was a great adventure, however it particularly brought me to the realisation that life is a pilgrimage in itself. As a pilgrim, writer and coach I guide people on their inner journey to find answers to questions like "who am I" and "what gives my life meaning".