Your cart

Your cart

Online workshop Positioneer Jezelf

Course code: 5379
27
May

*Nu met maar liefst 20% korting

Wil je graag doorgroeien? Gaat jouw aandacht dan vooral uit naar goed zijn in je werk? Want als je goed bent of uitblinkt, dan zou dat toch gezien moeten worden?

De praktijk is vaak anders. Daarom is het zo belangrijk jezelf te laten zien! Als juist daar jouw weerstand zit, doe dan mee aan de online workshop Positioneer Jezelf waarin je:

  • ontdekt hoe jij jezelf positioneert op een manier die bij je past
  • leert hoe je een plekje in iemands hoofd krijgt
  • praktijkgerichte tips krijgt vanuit mijn dertien jaar sales- en management ervaring
  • een concreet 7 stappenplan maakt waarmee je direct kunt beginnen

Jezelf nóg meer ontwikkelen in waar je goed in bent, is een bron van plezier en energie!

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Enrol
Thursday May 27, 2021
1 lesson of 2 hrs start time 19:00 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 34,50
Tutor: Ms. S.A.T. (Susan) Veldkamp

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 21:00
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)
S.A.T. (Susan) Veldkamp
In 2018 gooit Susan Veldkamp haar roer volledig om. Ze geeft haar baan als salesmanager op om Plezierinspirator te zijn. In 2019 is haar boek (Minder Moeten Meer Plezier) verschenen en via coaching en trainingen inspireert ze op een plezierige en transparante manier. Susan boeit, verrast en maakt ons heel bewust van onze (verborgen) talenten, kracht en persoonlijkheid. Iedereen wordt herinnerd aan de eenvoud waarop we onze talenten optimaal kunnen inzetten. Met als resultaat plezier en energie!