Bestellijst

Bestellijst

Overtuigend spreken

Cursuscode: 1617
14
sep

In de cursus overtuigend spreken gaan we op zoek naar wat jou als spreker overtuigend maakt. Door middel van individuele en groepsoefeningen, theorielessen en uitgebreide feedback leer je hoe je een krachtig verhaal kunt neerzetten.

Doelen van de cursus zijn:
- het gemak waarmee je voor een groep staat vergroten, 
- een beeld vormen van wie je bent als spreker 
- kennis te nemen van de basisprincipes van overtuigend spreken. 

Er wordt gewerkt vanuit de basisprincipes van de klassieke retorica, met in het bijzonder aandacht voor vinding (het ontdekken van je boodschap), verwoording (het gebruik van diverse retorische stijlmiddelen) en uitvoering (stem, houding en handgebaren).

Schrijf je in
Dinsdag 14 september 2021
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 385,00
Dhr. F. (Florian) Gerritsen

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

19:00 - 21:00
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
F. (Florian) Gerritsen
Florian Gerritsen is spreker en trainer. Als gids bij de Amsterdamse Bildung Academie ontwikkelde hij diverse programma’s gericht op publiek spreken en gaf daarnaast lezingen en trainingen bij verscheidene bedrijven en onderwijsinstellingen over overtuigingskracht en persoonsgericht onderwijs. Florian studeerde Argumentatietheorie en Retorica aan de Universiteit van Amsterdam en is momenteel aan diezelfde universiteit verbonden als docent academische vaardigheden.