Workshop Geef je stem de ruimte!

nov

Zou je je stem graag luider laten horen? Wordt jouw stem niet altijd gehoord? Wil je stiekem graag zingen maar denk je dat niet voor jou is weggelegd? Of gebruik je juist graag je stem en ben je nieuwsgierig hoe je die nog vrijer en ruimer kunt laten klinken? Geef je stem de ruimte!

Je stem geeft een inkijkje in wie jij echt bent, heeft een directe link met je gevoel. Daarom is het voor de meeste mensen spannend om hem te laten klinken. Maar precies daarom is het ook zo fijn om je stem te laten horen, om het uit te zingen! Stiekem willen we dat misschien wel allemaal: je stem echt de ruimte geven. Want je stem de ruimte geven, dat is jezelf de ruimte geven. Dat maakt zingen tot een krachtige manier om meer ontspannen jezelf te zijn, om je vrijer te voelen en om je te laten zien.

We gebruiken praktische oefeningen uit o.a. kleinkunst, mindfulness en stembevrijding zoals contact maken met je gevoel en met je lichaam – je emoties verkennen, omarmen en ermee leren werken – en we gaan op zoek naar de ruimte om je stem vrij te laten klinken!

Dinsdag 23 november 2021
1 workshop van 2,5 uur aanvangstijd 19:15
Mw. L. (Liekje) Welten, Mw. I. (Imke) Musterd

Dit is een cursus op locatie. Wij willen je vragen hierbij de huidige basis Coronamaatregelen in acht te nemen. Was vaak je handen. Houd afstand. Blijf thuis als je klachten hebt (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en laat je testen.

Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
L. (Liekje) Welten
Liekje Welten is kleinkunstenaar (geschoold in de zangpresentatiemethode van Selma Susanna) en communicatiewetenschapper (UvA). Zij combineert in haar coaching theatervaardigheden en overdrachtskunst met een groot empathisch vermogen. ‘Door me in te leven kan ik begrijpen en begrepen worden’. Liekje biedt de veiligheid, handvatten en ruimte om je lijf, adem en klank te (her)ontdekken en biedt inspiratie om je in jezelf te durven verdiepen. Daarmee ontdek je ook hoe je je kan verbinden met je eigen inhoud, met dat wat jou beweegt. En hoe je daar uiting aan kan geven en presenteert.
I. (Imke) Musterd
Imke Musterd is geschoold als politiek filosoof (RUL). Daarnaast heeft zij het CTI Leadership traject afgelegd en is zij opgeleid tot biografisch coach bij Square of Life. Met haar vermogen om snel tot de kern door te dringen, verbanden te zien die niet voor hand liggen en structuur aan te brengen weet zij duurzame inzichten en nieuwe perspectieven aan te reiken. Geworteld in haar liefde en gevoel voor taal vormen woorden haar belangrijkste gereedschap. Haar passie is om mensen zin en richting te helpen geven aan hun leven en hun werk.