Bestellijst

Bestellijst

Workshop Jouw (ochtend)ritueel voor meer creatieve daadkracht

Cursuscode: 1643
02
nov

Wat je aandacht geeft groeit. Als je jezelf vaker aandacht geeft, dan groei jij. En als jij groeit, inspireer je anderen. In deze workshops leer je jouw eigen ritueel vorm te geven of te 'tweaken'. Het kan een ochtendritueel zijn, maar dat hoeft niet. Het is ten slotte aan jou. We helpen elkaar en ik geef je tips en oefeningen, zodat je hier zelf vorm aan kunt geven.

We leren onze eigen rituelen en dagelijkse gewoonten beter kennen. Je leert over jezelf: ben je vooral een ochtend- of avondmens? Wat zijn voor jouw fijne waarden en activiteiten? Vanuit jouw eigenheid inspireer ik je om je dagelijkse ritme opnieuw te bekijken en geef ik je oefeningen om je eigen (ochtend)ritueel vorm te geven. We werken met een mix van creatieve oefeningen en opdrachten, zodat je je vrije geest kunt laten waaien. Het enige wat je nodig hebt is pen en papier.

Na de workshop houdt je elkaar in duo's gemotiveerd, zodat jouw ritueel ook echt een plek krijgt in je dagelijkse leven. En wie weet in het leven van andere Amsterdammers. Er is voldoende ruimte voor vragen. Geen voorkennis nodig, alleen je eigen openheid en nieuwsgierigheid.

Schrijf je in
Dinsdag 2 november 2021
2 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 95,00
Dhr. S. (Stefan) de Graaf

Dit is een cursus op locatie. Wij willen je vragen hierbij de huidige basis Coronamaatregelen in acht te nemen. Was vaak je handen. Houd afstand. Blijf thuis als je klachten hebt (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en laat je testen. 

19:00 - 21:30
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
S. (Stefan) de Graaf
Stefan de Graaf is schrijver, zelfstandig trainer en coach op het gebied van creativiteit en leef- en werkstijl. Sinds 2020 verzorgt hij vanuit zijn onderneming Qadans trainingen, workshops en begeleiding. Hoe zou het zijn om meer vanuit jezelf vorm te geven aan je eigen leven? Die vraag stelde ik mezelf enkele jaren geleden. Ik verdiepte me in creativiteit, routines en rituelen. Ik raakte gefascineerd toen ik merkte wat de impact was van een ochtendroutine op mijn dag. Ik las er veel over, interviewde creatieven, schreef een wekelijkse blog en besloot mijn missie met de wereld te delen om meer vanuit creativiteit, inspiratie en energie je leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Ik geniet er enorm van om mensen te helpen bij een bewustere leef- en werkstijl en hoe ze daardoor hun eigen weg meer en meer kunnen vormgeven.