Online Cursus Egyptisch-Arabisch Beginners 2

Je bent al lessen in het Egyptisch -Arabisch gevolgd en hebt al een grote woordenschat opgebouwd.Zo ben je al in staat om korte gesprekken te voeren. De focus van deze vervolgcursus ligt op verschillende situaties uit het dagelijkse leven en werken met veel praktische oefeningen. Zo duik je op een plezierige manier nog dieper in de taal en verbetert jouw gesproken taalvaardigheid. Als je Egyptisch 1 niet hebt gevolgd, wordt een intake aangeraden.

• Boek: Kalaam Masri, Leer- en Werkboek deel 1. D. Gamal en M. Bosman. Brave New Books, ISBN 9789402165692, € 27,75. Koop je boek hier.

De docente levert cursusmateriaal aan. De kosten hiervan, te weten €13,00, zijn inbegrepen in de cursusprijs.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Dinsdag 11 mei 2021
9 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 11:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. D. (Dina) Gamal
Boek: Kalaam Masri Leer- en Werkboek deel 1 (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud.

D. (Dina) Gamal
Dina is afkomstig uit Egypte en is in 2006 naar Nederland gekomen voor de liefde. In Egypte werkt zij 20 jaar als gids. Nahet behalen van de bachelor in massacommunicatie van de universiteit van Caïro, deed ze extra studies in Egyptologie om Egyptoloog te worden. met toeristen, expats en studenten introduceerde ze geschiedenis, cultuur een taal. Vanaf haar komst naar Nederland houdt ze zich bezig met het introduceren van de Egyptische en Arabische cultuur bij geïnteresseerden. Zij organiseert bijeenkomsten waarbij zij lezingen geeft over Egypte.Ze begon met Modern Standard Arabic cursus in 2009. Haar eerste boek “ Kalaam Masri- deel 1” werd gepubliceerd in 2017. website www.all-about-egypt.nl