Bestellijst

Bestellijst

Egyptisch 1

Cursuscode: 6104
23
jan

Egyptisch-Arabisch is het belangrijkste dialect in de Arabische wereld. Dat komt onder meer door de grote populariteit van Egyptische films. Deze cursus draait om het voeren van eenvoudige gesprekken. Jouw sleutel tot een taalgebied met meer dan 50 miljoen moedertaalsprekers!

• Boek: Kalaam Masri, Leer- en Werkboek deel 1. D. Gamal en M. Bosman. Brave New Books, ISBN 9789402165692, € 27,75. Koop je boek hier.

Schrijf je in
Woensdag 23 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 219,00
Mw. D. (Dina) Gamal
Boek: Kalaam Masri Leer- en Werkboek deel 1 (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 20:00
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adres gegevens)
D. (Dina) Gamal
Mijn ouders zijn Egyptisch en ik ben geboren in Koeweit. De zomermaanden verbleven wij altijd in Egypte en zodoende raakte ik verliefd op Egypte's geschiedenis, cultuur, muziek, eten en al het andere dat Egypte te bieden heeft. Na mijn middelbare school ben ik naar Cairo verhuisd alwaar ik aan de Universiteit van Cairo massa-communicatie heb gestudeerd. Na het behalen van mijn bachelors diploma heb ik, gedurende meer dan 17 jaar, door heel Egypte als freelance gids en reisbegeleider gewerkt. Ondertussen verzorgde ik ook speciale cursussen over de Egyptische taal en cultuur voor buitenlanders die voor hun werk of studie naar Egypte kwamen. Sinds 2006 woon ik in Nederland en verzorg ik allerhande lessen, cursussen, lezingen en workshops op het gebied van de Egyptische taal, cultuur en historie.