Bestellijst

Bestellijst

Inleiding Arabisch schrift

Cursuscode: 2123
29
okt

Leer het Arabische Alfabet ontcijferen. 
Op het eerste gezicht lijkt het moeilijk, maar dat is het zeker niet! Deze korte cursus van vier lessen is voldoende om de letters van het Arabische alfabet te leren schrijven en te leren uitspreken.  
Er wordt geen grammatica behandeld. 
Om het schrift te oefenen worden eenvoudige lees- en schrijfoefeningen meegegeven als huiswerk. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van beeldmateriaal en opschriften uit het dagelijkse leven.

De cursus is voor iedereen geschikt. Een syllabus is bij de cursusprijs inbegrepen.

De lessen zijn op maandag 29 oktober, dinsdag 30 oktober, woensdag 31 oktober en donderdag 1 november, 10.15-13.15 uur.

Schrijf je in
Maandag 29 oktober 2018
4 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 10:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 152,50
Mw. D. (Dina) Gamal
10:15 - 13:15
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adres gegevens)
D. (Dina) Gamal
Mijn ouders zijn Egyptisch en ik ben geboren in Koeweit. De zomermaanden verbleven wij altijd in Egypte en zodoende raakte ik verliefd op Egypte's geschiedenis, cultuur, muziek, eten en al het andere dat Egypte te bieden heeft. Na mijn middelbare school ben ik naar Cairo verhuisd alwaar ik aan de Universiteit van Cairo massa-communicatie heb gestudeerd. Na het behalen van mijn bachelors diploma heb ik, gedurende meer dan 17 jaar, door heel Egypte als freelance gids en reisbegeleider gewerkt. Ondertussen verzorgde ik ook speciale cursussen over de Egyptische taal en cultuur voor buitenlanders die voor hun werk of studie naar Egypte kwamen. Sinds 2006 woon ik in Nederland en verzorg ik allerhande lessen, cursussen, lezingen en workshops op het gebied van de Egyptische taal, cultuur en historie.