Your cart

Your cart

Online cursus Marokkaans Beginners 3

Course code: 6127

Deze cursus Marokkaans Beginners 3 is een vervolg op de cursus Marokkaans Beginners 2. Degenen die elders Marokkaans-Arabisch 2 hebben gevolgd zijn ook welkom. het boek wordt als naslagwerk aangehouden en de grammatica wordt nog verder uitgebreid aan de hand van leesteksten, dialogen, woordzoekers, liedjes, film- en luisterfragmenten en conversatieopdrachten.

Boek: Basiscursus Marokkaans Arabisch, triq s-salama!, 2de druk 2016, A. van Pel, ISBN 978 9046 904 961, Coutinho, € 37,50.
Boek: Pocketwoordenboek Marokkaans-Nederlands, 1e druk 2020, Van Dale, ISBN 9789460775574, €10,99
Boek: Pocketwoordenboek Nederlands-Marokkaans, 1e druk 2020, Van Dale, ISBN 9789460775567, €10,99

• Vervolglesmateriaal (€12,-) Marokkaans-Arabisch 3 (oefeningen, opdrachten en werkbladen) zijn inbegrepen bij het cursusgeld en wordt door de docent per e-mail toegezonden na betaling van het cursusgeld. U kunt dit vervolgens uitprinten.

Wednesday April 28, 2021
12 lessons of 1 hrs and 15 min start time 19:15 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 181,00
Tutor: Ms. drs. A. (Ankie) van Pel
Books: Pocketwoordenboek Marokkaans-Nederlands, Pocketwoordenboek Nederlands-Marokkaans, Basiscursus Marokkaans Arabisch, triq s-salama!, 2e druk 2016 (click here for more information)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

19:15 - 20:30
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)
drs. A. (Ankie) van Pel
Ankie van Pel (Amsterdam 1955) is Arabist en studeerde Arabische Taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zij was als docent Arabisch verbonden aan de Universiteit Leiden en de Universiteit van Amsterdam. Sinds 2002 verzorgt zij voor de Volksuniversiteit Amsterdam met veel enthousiasme de cursussen Modern Standaard Arabisch en Marokkaans-Arabisch. Haar interesse voor de Arabische taal is in Marokko ontstaan, waar zij zo'n tien jaar met zeer veel plezier gewoond en gewerkt heeft. Arabisch vergelijkt zij met een rijk gevulde 'keuken' en in haar cursussen wordt het 'koken' geleerd om de taalstructuren en de bloemrijke inhoud te kunnen doorgronden en te leren appreciëren. Daarnaast is zij werkzaam als zelfstandige o.a. op het gebied van de interculturele communicatie en taalanalyse en heeft zij een gevestigde les- en vertaalpraktijk. Tevens is zij auteur van diverse lesboeken over de Arabische grammatica en het Marokkaans-Arabische dialect (Coutinho/Bussum).