Bestellijst

Bestellijst

Cursus Inleiding Arabisch schrift

Cursuscode: 2107
16
sep

LLeer het Arabische Alfabet ontcijferen. Op het eerste gezicht lijkt het moeilijk, maar dat is het zeker niet!
Deze korte cursus van 6 lessen is voldoende om de letters van het Arabische alfabet te leren schrijven en te leren uitspreken.
Er wordt geen grammatica behandeld. Om het schrift te oefenen worden eenvoudige lees- en schrijfoefeningen meegegeven als huiswerk.
Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van beeldmateriaal en opschriften uit het dagelijkse leven. De cursus is voor iedereen geschikt.
Eens syllabus met oefenmateriaal is inbegrepen bij de cursusprijs (€ 12,50).

Schrijf je in
Maandag 16 september 2019
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 132,50
Mw. D. (Dina) Gamal
18:30 - 20:00
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
D. (Dina) Gamal
Dina is afkomstig uit Egypte en is in 2006 naar Nederland gekomen voor de liefde. In Egypte werkt zij 20 jaar als gids. Nahet behalen van de bachelor in massacommunicatie van de universiteit van Caïro, deed ze extra studies in Egyptologie om Egyptoloog te worden. met toeristen, expats en studenten introduceerde ze geschiedenis, cultuur een taal. Vanaf haar komst naar Nederland houdt ze zich bezig met het introduceren van de Egyptische en Arabische cultuur bij geïnteresseerden. Zij organiseert bijeenkomsten waarbij zij lezingen geeft over Egypte.Ze begon met Modern Standard Arabic cursus in 2009. Haar eerste boek “ Kalaam Masri- deel 1” werd gepubliceerd in 2017. website www.all-about-egypt.nl