Your cart

Your cart

Online Cursus Modern Standaard Arabisch 2

Course code: 6961

*Nu met maar liefst 20% korting

Dit is een vervolg op de cursus Modern Standaard Arabisch I van afgelopen winter. 
Wij gaan door met het opbouwen van de woordenschat, het uitbreiden van de grammatica en het verhogen van de leesvaardigheid aangevuld met conversatie- en schrijfopdrachten.

• Boeken: Arabisch voor beginners, deel 1 (bij benadering hoofdstuk 6 t/m 9/10), Ed. de Moor, Ankie van Pel (geheel herziene druk), ISBN9789046905067, Coutinho, € 33,50 en de bijbehorende Basiswoordenlijst Arabisch, ISBN 9789046901748, € 25,-.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Tuesday May 11, 2021
9 lessons of 1 hrs and 15 min start time 16:00 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 128,00
Tutor: Ms. D. (Dina) Gamal
Books: Arabisch voor beginners deel 1, Basiswoordenlijst Arabisch (click here for more information)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb  je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

16:00 - 17:15
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)
D. (Dina) Gamal
Dina is afkomstig uit Egypte en is in 2006 naar Nederland gekomen voor de liefde. In Egypte werkt zij 20 jaar als gids. Nahet behalen van de bachelor in massacommunicatie van de universiteit van Caïro, deed ze extra studies in Egyptologie om Egyptoloog te worden. met toeristen, expats en studenten introduceerde ze geschiedenis, cultuur een taal. Vanaf haar komst naar Nederland houdt ze zich bezig met het introduceren van de Egyptische en Arabische cultuur bij geïnteresseerden. Zij organiseert bijeenkomsten waarbij zij lezingen geeft over Egypte.Ze begon met Modern Standard Arabic cursus in 2009. Haar eerste boek “ Kalaam Masri- deel 1” werd gepubliceerd in 2017. website www.all-about-egypt.nl