Online Cursus Modern Standaard Arabisch 4

Dit is een vervolg op de cursus Modern Standaard Arabisch 3.
Wij gaan verder met deel 2 van Arabisch voor beginners, de zwakke werkwoorden komen aan bod, alsmede de deelwoorden en het gebruik van de infinitief. Daarnaast maken wij een virtuele reis rond de Arabische Wereld en leer je hoe je een brief moet schrijven.

• Boeken: Arabisch voor beginners, deel 2 (bij benadering hoofdstuk 4-7), Ed. de Moor, Ankie van Pel (geheel herziene druk, ISBN 9789046901069, Coutinho, € 32,50 en de bijbehorende Basiswoordenlijst Arabisch, ISBN 9789046901748, €25,-.  Koop je boeken hier.

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Woensdag 15 september 2021
12 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. D. (Dina) Gamal
Boeken: Arabisch voor beginners deel 2, Basiswoordenlijst Arabisch (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; u dient de boeken zelf aan te schaffen. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud.

D. (Dina) Gamal
Dina is afkomstig uit Egypte en is in 2006 naar Nederland gekomen voor de liefde. In Egypte werkt zij 20 jaar als gids. Nahet behalen van de bachelor in massacommunicatie van de universiteit van Caïro, deed ze extra studies in Egyptologie om Egyptoloog te worden. met toeristen, expats en studenten introduceerde ze geschiedenis, cultuur een taal. Vanaf haar komst naar Nederland houdt ze zich bezig met het introduceren van de Egyptische en Arabische cultuur bij geïnteresseerden. Zij organiseert bijeenkomsten waarbij zij lezingen geeft over Egypte.Ze begon met Modern Standard Arabic cursus in 2009. Haar eerste boek “ Kalaam Masri- deel 1” werd gepubliceerd in 2017. website www.all-about-egypt.nl