Bestellijst

Bestellijst

Cursus Mandarijn Chinees 3e jaars

Cursuscode: 6153
21
jan

Deze cursus Chinees is een vervolg op de cursus Mandarijn Chinees 2e jaar. Ook belangstellenden die elders minimaal twee jaar Chinees gestudeerd hebben kunnen aan deze cursus deelnemen. Er wordt veel aandacht besteed aan het lezen en vertalen van de teksten, aan grammatica, aan conversatie en aan het maken van oefeningen.

Boek: New Practical Chinese Reader, textbook 2 (2nd edtition) (vanaf hoofdstuk 19). ISBN 9787561928950, prijs € 27,95. koop het boek hier

Schrijf je in
Dinsdag 21 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 260,00
Mw. drs Y.K. (Yin Kwaan) Mok
Boek: New Practical Chinese Reader, Textbook 2-2nd Edition (Incl.MP3) (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:00
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
drs Y.K. (Yin Kwaan) Mok
drs Yin Kwaan Mok Docent Mandarijn-Chinees Mijn hart en ambitie liggen al jaren bij het doceren van Chinees, omdat ik het als een uitdaging zie een onderwijspakket samen te stellen dat studenten of cursisten motiveert, interesseert en kennis bijbrengt. Uit eigen ervaring weet ik dat het niet altijd even makkelijk is om iemand de Chinese taal bij te brengen, maar wanneer het lukt, geeft het heel veel voldoening. Tijdens mijn cursus zal ik aandacht besteden aan lezen, schrijven, spreken, luisteren en natuurlijk grammatica. Daarnaast zal ik ook veel vertellen over de Chinese cultuur, gewoontes en gebruiken. Wil je meer te weten komen over deze fascinerende taal? Schrijf je dan snel in!