Cursus Mandarijn Chinees Conversatie beginners 1

sep

Ga je op reis naar China? Haal het meeste uit de reis en volg deze cursus Chinees voor beginners. De cursus wordt in het Nederlands en het Engels gegeven. Leer de uitspraak, de basisgrammatica en de dagelijkse woorden van het Mandarijn. De do’s en dont’s in China worden ook behandeld. De nadruk van de cursus ligt op de spreekvaardigheid.

This course is taught in both English and Dutch

Going on a trip to China? Get the most out of it with this course (in English and Dutch) for complete beginners. Learn the pronunciation, basic grammar, common words used in daily life, as well as do's and dont's in China. There will be an emphasis on speaking skills. Impress your friends or business partners!

Boek: Conversational Chinese 301, book 1- 4th edition, ISBN 9787301256510, € 24,95. Koop je boek hier.

• There is also a lesson Wednesday 23 October

• There is no lesson Wednesday 13 November

Woensdag 25 september 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Mw. dr L. (Liyan) Qiu
Boek: Conversational Chinese 301, Book 1-4th edition (klik hier voor meer informatie)
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adresgegevens)
dr L. (Liyan) Qiu
Liyan Koningstein-Qiu komt uit China en spreekt Mandarijn. Zij was een universiteitsdocent in China en heeft ervaring in lesgeven. Sinds 2012 geeft zij Chinese les in Nederland. Bij Volksuniversiteit Amsterdam geeft zij de Chinese Conversation Courses. Zij houdt van reizen, lezen en verschillende culturen.