Bestellijst

Bestellijst

Cursus Mandarijn Chinees Vergevorderden

Cursuscode: 6154
02
mrt

Chinees Mandarijn Chinees op het hoogste niveau voor mensen met zeven à acht jaar studie achter de rug. Samen lezen en vertalen we teksten, maken we oefeningen en genieten we van de vorderingen die we maken in onze conversatie.

• Boek: New Practical Chinese Reader, textbook 5,(vanaf hoofdstuk *volgt*). ISBN 9787561914083, € 27,95. Koop het boek hier
Schrijf je in
Dinsdag 2 maart 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 288,00
Mw. drs Y.K. (Yin Kwaan) Mok
Boek: New Practical Chinese Reader, textbook 5 (klik hier voor meer informatie)

Dit is een cursus op locatie. Wij willen u vragen hierbij de huidige Coronamaatregelen in acht te nemen. Houd 1,5 meter afstand; blijf thuis als u klachten heeft (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en blijf thuis als iemand in uw huishouden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

18:00 - 19:30
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
drs Y.K. (Yin Kwaan) Mok
drs Yin Kwaan Mok Docent Mandarijn-Chinees Mijn hart en ambitie liggen al jaren bij het doceren van Chinees, omdat ik het als een uitdaging zie een onderwijspakket samen te stellen dat studenten of cursisten motiveert, interesseert en kennis bijbrengt. Uit eigen ervaring weet ik dat het niet altijd even makkelijk is om iemand de Chinese taal bij te brengen, maar wanneer het lukt, geeft het heel veel voldoening. Tijdens mijn cursus zal ik aandacht besteden aan lezen, schrijven, spreken, luisteren en natuurlijk grammatica. Daarnaast zal ik ook veel vertellen over de Chinese cultuur, gewoontes en gebruiken. Wil je meer te weten komen over deze fascinerende taal? Schrijf je dan snel in!