Bestellijst

Bestellijst

Mandarijn Chinees Gevorderden

Cursuscode: 6154
22
jan

Mandarijn-Chinees op het hoogste niveau voor mensen met minimaal zeven à acht jaar studie achter de rug. Samen lezen en vertalen we teksten, maken we oefeningen en genieten we van de vorderingen die we maken in onze conversatie.

• Boek: New Practical Chinese Reader, (2e druk) textbook 4, vanaf les 48, ISBN 9787561934319, € 27,95. Koop je boek hier.

Schrijf je in
Dinsdag 22 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 234,00
Mw. drs Y.K. (Yin Kwaan) Mok
Boek: New Practical Chinese reader textbook 4 (2e druk) (klik hier voor meer informatie)
18:15 - 19:45
Locatie: OBA, Oosterdokskade 143 (klik hier voor de adres gegevens)
drs Y.K. (Yin Kwaan) Mok
drs Yin Kwaan Mok Docent Mandarijn-Chinees Mijn hart en ambitie liggen al jaren bij het doceren van Chinees, omdat ik het als een uitdaging zie een onderwijspakket samen te stellen dat studenten of cursisten motiveert, interesseert en kennis bijbrengt. Uit eigen ervaring weet ik dat het niet altijd even makkelijk is om iemand de Chinese taal bij te brengen, maar wanneer het lukt, geeft het heel veel voldoening. Tijdens mijn cursus zal ik aandacht besteden aan lezen, schrijven, spreken, luisteren en natuurlijk grammatica. Daarnaast zal ik ook veel vertellen over de Chinese cultuur, gewoontes en gebruiken. Wil je meer te weten komen over deze fascinerende taal? Schrijf je dan snel in!